LED osvetlitev

Začel/a GF115, Maj 28, 2016, 04:15:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

GF115

Zdravo,

naslednji teden dobim novega Berlinga, pa me zanima če kdo ve keteri tip žarnice ima za osvetlitev notranjosti in pa zadnje tablice, ker bi jih zamenjal z Led žarnicami?

Lp, Grega

igorduska

GF115

Sem drugače že našel, ampak vseno hvala za link, super aplikacija;)

alesdrolec

Èe sem prav označil so notranje žarnice vse W5W?

ribcek

Citat od: GF115;219109Zdravo,

naslednji teden dobim novega Berlinga, pa me zanima če kdo ve keteri tip žarnice ima za osvetlitev notranjosti in pa zadnje tablice, ker bi jih zamenjal z Led žarnicami?

Lp, Grega

Katere led žarnice pa boš namestil, kje boš nabavil?

jokl

Sem se že sam nekaj igral z led žarnicami s kitajske, pa sem obupal. Nekatere so utripale,nekatere so brlele,ko so bile ugasnjene. Sem zamenjal tudi za rikverc,pa mi je na tehničnem zatežil,da jih moram zamenjat,ker da preveč svetijo...

gule

Zakaj pa menjaš? Ti pride prevelik račun za elektriko? Ali ne vidiš brati pod navadnimi w5w?

GF115

Citat od: ribcek;231300Katere led žarnice pa boš namestil, kje boš nabavil?

Jaz sem zmontiral tele: https://www.superstrela.com/led-sijalka-t10-zarnica-w2-1x9-5d-w5w-194-hladno-bela-5-led-5050-1-2w-6-65w-12v-canbus-z-uporom.html

Tele mi delajo super, ne utripajo in svetijo odlicno:).

xpuser

Ja v garanciji je pa mora nekaj prčkat po njem :)

DejanO

Jaz kupujem te ledike na ebayju, priletijo pa iz Hong konga pakirano 10 kos 2-3€. Delajo mi že več več let v vseh avtih in ni težav. Uporabljam jih samo za notranjo osvetlitev in za zadnjo reg. tablico.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive