Šli smo drugam, ker doma ne dobimo ...

Začel/a Lovro, Maj 10, 2016, 09:02:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

To se zdaj bere takole:
Najprej maš poln kufer žene,
potem greš drugam in s seboj vzameš
Nisana pico in pivo..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Citroenovc

Lahko se bere tudi: ko te ima žena poln kufer in moraš gret. Drugam.
OK

LP
Primož

gule

Lahko se bere tudi takole. Vas dvojica zajebajite nekog svog, a mene ostavite na miru. Nabijem vas.

antasi

Citat od: gule;267159Lahko se bere tudi takole. Vas dvojica zajebajite nekog svog, a mene ostavite na miru. Nabijem vas.
saj če ne moreš brez tega, da objavljaš svoje privat stvari potem veš, da bomo zezali, kjer bomo lahko, pa saj vi bosanci razumete humor, ali ne?
nekateri celo objavljajo slike svoje hiše, ne vem, kaj res nimajo nobenih prijateljev, da si morajo na forumu iskati virtualne prijatelje, ali kaj?
nas slovence pa veš da itak samo faušija gor drži-medtem ko mi v službi za računalnikom po 8-10 ur na dan, nato pa zvečer s svojim novim oh in sploh avtom v fancy šmency restavracijo na slow food potem pa spat v garsonjero 11.nadstropje -vi pa lepo s pijačko in mesekom ta čas v senci hiške na deželi..

Citroenovc

@antasi - valjda, da razume - saj imamo isti humor: Bosanci se radi šalijo na svoj račun, mi pa na račun Bosancev (tole sem si sposodil pri Ðuru, tako da bo že držalo).
Je pa zanimiva, ane, ta netoleranca do drugih, medtem, ko naj bi mi tolerirali poveličevanje %, po možnosti konzumiranih med ali pred vožnjo.
OK

LP
Primož

garac

Gule ne preklinjaj,.ne bodi nestrpen, da ne bos unovčeval  bon v toplicah...ne smeti povsod s cevapi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Gaši nisem jaz začel. V moji temi me provocirata. Še posebej Antasi, ki v vsak kot vtakne svoje provokacije. Èe si realen vidiš kje je problem.

antasi

oprosti, če sem te užalil, ampak napisal sem samo tole:

Tvoj post se zdaj bere takole:
Najprej maš poln kufer žene,
potem greš drugam in s seboj vzameš
Nisana pico in pivo..

Res ni bilo nič drugega, če pa to razumeš kot nevemkaj, potem si se tudi ti že nalezel te tanove bolezni-kok se že reče kežamanija al kaj je že? ko povsod vidiš neke provokacije, zajebavanja, podjebovanja itd, sebe pa ne vidiš kaj delaš.
Ti konkretno imaš protekcijo, da lahko na citroen forumu objavljaš poste o mesu, pečenju, psu, ženi, otrocih itd. Verjetno ti tolerirajo ker se spoznaš na citrojene in občasno odgovoriš tudi na citroenovsko vprašanje na forumu. Meni ziher tega nebi dovolili ti grozni aleši ki vodijo vso to sceno citroenov v sloveniji..

Xandrej

Njegova tema.... svašta žemja rodi...

info@

Malce drugačno kampiranje čez vikend...

Pravo potovanje sledi letos šele v jeseni... Èe ne bo omejitev gre na HR obalo, če bo omejitev pa "tour d slovenie" ... Do takrat pa , takole...

gule

Lepa lokacija. Upam, da to leto vidim zadevo v živo.

gule

...smo šli drugam...oz.nikamor...:BigThumbs:

gule

Je rekel, da menjamo, z majhnim doplačilom za Citroena.:Hammer3:

Gtd mk1 5 prestav. Raritetna zverinica.

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Ja včeraj, ga je pa grelo...