Šli smo drugam, ker doma ne dobimo ...

Začel/a Lovro, Maj 10, 2016, 09:02:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

info@

Citat od: andraž;264824Good. Se prijavim.

Super. Pa začni brat deset let nazaj pri postu #1 iz "Decembar 18, 2010, 07:51:22" ... So pa še objave iz začetka delovanja foruma rastresene okoli po raznih temah. Imaš tudi vse moje nekdanje in sedanje avtomobile v posebnih temah predstavljene in opisane. Ko boš vse to prečital si lahko ustvariš malo bolj realno mnenje o meni v zadnjih 10 - 13 letih recimo. Pa itak veš, da to ni vse, je samo en mali delček zgodbe.

Pišem tam redno, dnevno ... Prijetno branje želim.

Škoda edino, da je vmes prihajalo do težav z Photobucket sistemom za fotografije in je precej slik zgubljenih ali pa so zasenčene. To so kasneje rešili...

antasi

Daj prosim pokliči Srbskega administratorja, da celo tisto stran izbriše, ker takšne izjave berejo tudi drugi in so skrajno žaljive, ne samo za njih, ampak tudi za nas, ki nismo vpeti v delo kluba in smo se pač rodili v Sloveniji.
Ali so si zaslužili brati takšne stvari ljudje, ki živijo z in za Citroen sceno že svoje celo življenje? V Sloveniji živi s klubom 9 sekcij z okoli 600 člani. A so vsi ti takšni? Kolikor sem jih spoznal v 30plus letih ima večina problem poleg občasno alkohola dolg jezik. In ti si ne upajo povedat svoje mnenje? A je kdo poizkusil voditi skupino 600 ljudi?
Sram me je, da sem Slovenec in adijo, tole ni več zame

...
Mislim, da u nekoj normalnoj državi sa nekim normalnim pravnim sustavom ima svaki "kriminalac" (šta ja jesam za te Aleše u u njihovi spaljenim moždanim čelijama)  bar minimalno pravo do odbrane ... No kod ovog Citroen Kluba Slovenije i njihovom "moralnom vrhovnom sudu" koji čine Aleš predsednik i Aleš urednik... to nije tako. Svakako u bar nekom pravnom sustavu "kriminalac" ima bar prava da se brani iako če na kraju biti osuðen. No u Slovenskom Citro klubu... nema prava da se braniš. Osuðen si na osnovu dvoje ljudi. 

Da još dodam a napisao sam to več jednom... Jebe se meni ako oni to čitaju jer, ja stojim za tome što napišem i ne brišem svoje misli. I još.. Dobili su oni svjetski susret mislim da 2023 godine. Dali po mom mišljenju zaslužuju ? Absolutno NE! Nemu tu u Sloveniji Spačekizma, ima samo biznis i prebacivanje, podmukli poslovi i slično dvoje troje vlasnika kluba... Svi ostali... Šuti i Trpi!

Bando jedna !!!

Uf što se naljutio... Nikad mi niko nije u životu rekao da nesmem pričat il pisat na nekom stranom jeziku... A jebo im pas mater Slovensku citroenarsku nacionalističku...
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

tomaz555

Bi bilo zanimivo brati tvoje prispevke tudi na slovenskih forumih, zadnjih 10 let. Tudi tu so bile vmes neke težave z izginjanjem postom in še čem.

tomaz555

info@

Kak ste vi fajn, pol se pa čudite... Spet nekaj ven iz konteksta vzamete, kar vam paše in ravno o tem pišem ... Potrudite se in preberite. Vse.

Kot je moj dober prijatej pisatelj pred nekaj dnevi napisal... "Ljudje berejo samo prvo vrstico" ... ostalo jim/vam/večini je pretežko miselno delo...

Tema je spet o meni (imate pa res veselje nekateri) namesto o ... Toyotah, Mercedesih, oplih, maskah , ki jih šivam v prostem času, juhi, ki jo pravkar kuham za nedeljsko kosilo in kruh sem zamesil in dal pečt...

Zdajle ko knjižnice ne obratujejo, sva si z mojo na najine tablice in laptope naložila Biblos aplikacijo. Ful dobro, knjigo si isposodiš in jo imaš - bereš 14 dni (zdaj ko je čas se prebere hitreje). Res je , da ni isto kot papirnato v roki držat. Je pa za naše uturjene oči celo bolje... si povečaš tekst in lažje bereš. Priporočam...

Par dni nazaj sem premetaval neke stare albume in fotografije od mojega starega očeta. Bil je zraven, ko so šli po dve podmornice v Anglijo. Tam, 1927 leta... Sem objavil par fotk in so me kontaktirali od društva slovenskih podmorničarjev... zanimivo

Pa iščem dalje po arivu fotk... moj prvi kamper, drugi kamper, tretji kamper... vse do tega sedanjega... Madoniš, kolk se lahko pozabi stvari z leti... dobro da je tu fotodokumentacija...

In tak dalje...

Prva vrstica je že davno mimo...

andraž

Citat od: antasi;264826Bando jedna !!!

Uf što se naljutio... Nikad mi niko nije u životu rekao da nesmem pričat il pisat na nekom stranom jeziku... A jebo im pas mater Slovensku citroenarsku nacionalističku...

Èe preberem vse ali pa nič, si s temle vse povedal.

gule

Ne vem folk, a je vam znana svoboda govora in pisanja. Tako da, naj vsak piše kar misli, a ne?

andraž

Seveda je svoboda, in prav je tako.
Napisal sem samo to, da je s tem vse povedal.

GSclub

žaljenje in preklinjanje drugih je svoboda govora???

info@

Glej celo sliko, ne samo eno malo pikico...

antasi

Še zadnji post pa nikoli več obljubim, samo zaradi nas ljubiteljev Citroenov se še trudim

To smo objavili zato, da ne bomo nič krivi Slovenci-ljubitelji Citroenov predstavljeni na največjem ex-Yu citroen forumu in širše kot grdi rački, politiki, hinavci itd
Mnogo nas je začelo z tem lepim hobijem s Citroeni že v 80tih, ko smo navezovali prijateljske stike s celo yugo in širše in imamo še danes povsod prijatelje in smo cenjeni kot iskreni, pošteni ljudje.
In žalitev za nas je, da potem beremo, kakšni smo mi Slovenci na največjem citro srbskem forumu-zelo smo užaljeni. Mi nimamo nič pri tem sporu med vami in verjamem, da je bil trenutek slabe volje, ko je avtor napisal, kar je napisal, ampak zakaj smo pa omenjeni vsi Slovenski ljubitelji Citroenov?
Iz prakse lahko povem, da se v večini oldtimer klubov ljudje po 10, 20 in več letih na žalost skregajo, ker imajo različne poglede, se naveličajo, vodilni niso strpni, povezovalni, so prestari itd.
Zato pa ustanovijo nove klube, kjer se vodi tako, kot si zaželijo in nekateri uspejo pridobiti nove ljubitelje, predvsem pa vidijo na lastni koži, kako je voditi skupino ljudi-včasih potem tudi obupajo. In Citroen klub je v poplavi klubov eden najstarejših, če že ne najstarejši tak klub in da še kar obstaja je sigurno tudi zasluga le teh Alešev.
In nič ni vzeto ven iz konteksta, ampak je samo copy paste, kaj pa naj objavimo celo 153 stran, kjer je Aleš omenjen kot invalid in debil ali kaj..
Še enkrat lepo prosim, da izbrišete tisto grdo stran, ker se mi , ki nismo nič vpleteni čutimo osebno prizadete, prosim avtorja ali pa srbskega forumaša z nickom IN da na njihovem forumu izbriše te laže, ki prizadenejo nas, 598 članov, ki nismo povezani z trenji med Aleši in avtorjem.
Mi Slovenci smo se vseskozi trudili za pomoč ljubiteljem Citroenov, ne glede na nacionalnost in smo bili vseskozi verjetno edini, ki smo se z vsemi odlično razumeli in se še vedno odlično razumemo, zato lepo prosim izbrišite tisto 153 stran prosim avtorja ali pa srbskega forumaša z nickom IN ki je tam lepo napisal:

Što se manje sekiraš zbog scene u SLO klubu, bolje je. I ja tako prakticiram. I ja i Jeti smo doživeli podmukle igre sa strane nekih članova oko veteran scene, pa se ne sekiramo više.
Pošto uglavnom radiš za inostranstvo, baš te boli, ko od njih te negde blokira. Ako ti blokiraju pot do Citroen heritagea, razumem tvoju ljutnju, za ostalo je sve bez veze, šteta živaca i energije. Pored toga, sigurno æeš naæi drugi put do mušterija i čini mi se, da ti to dobro uspeva.
Kao što sam video, večina članova SLO kluba je OK. Šteta, da se povučem zbog manjine problematičnih ljudi i da prestanem činiti i raditi što volim. Zbog toga još uvek idem na neke susrete i pišem za klubski magazin Spak, iako sam i ja imao neke interakcije sa glavnim urednikom. Isto važi i za Citroenar forum i veseli me, da si se i ti vratio tamo. Pa da budem iskren, što se foruma Citroenar tiče, i ti si ponekad malo prebrzo "povukao za pištolj". I ja sam to radio pre nekoliko godina do nekih forumaša ali sam prestao.
Sad se ne sekiram više, ako me neko provocira, sad ga ignorišem ili nešto simpatično napišem kao odgovor. Ipak, večina tamošnjih forumaša je u redu.
I zbog toga mnogo lakše živim. Možda probaj i ti.

Še enkrat ponavljem, avtorju verjamem, da je imel slab dan, če se prav spomnim so ravno tiste dni bile polemike o jeziku ki je dovoljen na slo forumu, v glavnem brezvezne pametovanja na forumu, kjer smo vsi grozno pametni in smo verjetno sprovocirali avtorja, da je napisal, kar je napisal. Ampak, ko se glava ohladi, obstaja tudi tipka delate, da ne bomo skregani zaradi bedarij.
Avtor je odličen mehanik in klepar za stare Citroene, sploh pri pločevini mojster no1. v Sloveniji in širše, tudi sam sem mu hvaležen za pomoč pri obnovi mojega oldtimerja in vsakega ljubitelja za serijo A sem napotil k njemu, ampak jaz in ostali nismo Citroen klub, mi smo ljubitelji in se ne gremo teh igric. Prosim izbrišite tisto stran.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

info@

Dragi moji... Deset let je opisano na tisti CFS temi. 10 let vzponov, padcev, veselja, žalosti, uspehov, neuspehov... Namesto, da se takole pisari, ljudje lahko sami preberejo. Kdor je dovolj odprt , ga zanima večja slika, celota in bo bral, bo zastopil domala vse.

Osebne prijatelje (ne virtualne) imam od juga do severa, od vzhoda do zahoda,  poslujem praktično po celi Evropi, poznajo me tudi na Japonskem, Australiji, Novi Zelandiji, itd. Prepotoval/potujem in se družil / se družim z 2CV sredino, ljudmi iz citro sveta. Pa tudi z vsemi ostalimi s katerimi nas družijo bencinski hlapi me vežejo stara in nova prijateljstva. In nikjer, res nikjer nisem doživel takšnih napadov in negativnosti name in na mojo delo kot tukaj v domači deželi Sloveniji v zadnjih 8 -10 letih.

Že pred leti, ko se je vse skupaj začelo sem akterje pozval da se dobimo in da mi predstavijo osebno vse obtožbe, ki so in še letijo name... pa ni bilo odziva. Z leti zadeva samo eskalira ... in moje ime je vsakič ponovno "umazano" za prazen nič. Res, prazen nič...

Nisem jaz začel to odisejo, vojno ali kar že to je. Začeli so oni  in jo priznam, spretno vodijo leta in leta. Sebi v zabavo verjetno. Meni to ni v zabavo.

Še vedno vabilo velja, da se dobimo in enkrat za vselej tole zadevo razrešimo. Jaz sem za in čakam že vsa leta od začetka, če je vodstvo kluba pripravljeno storiti takšen korak. Predstavimo problem, priznamo svoje napake, se pogovorimo in vsi bomo lažje zadihali.

Hudi časi se nam vsem obetajo, kdor je sedaj obstal po krivdi virusa doma , verjamem po dveh tednih je že hudo. Sam ima to srečo, da se odpravim na delo vsak dan. Sem pa zaskrbljen za svoj in svoje družine obstoj, če bo tole dolgo trajalo. In sam pri sebi vem, da so precej bolj pomembne zadeve v življenju kot da se sovražimo za prazen žakl lufta... kar vsa ta zgodba je.

Jaz s tem končujem to zgodbo.

Hvala, vse dobro, ostanite zdravi in ne se tolk sekirat ...

gule

gule

Danes je Nissan dobil letni komplet pnevmatik. Dol smo dali Uniroyal, namontirali Michelin. Ma vse neke no name znamke. Ni  to Nexen, Bexen in podobno, kar se montira v Eu. Jbg BiH standard. Hajde bodite mi zdravi, v to ime en roštilj.

zlikovski

Jaz imam namontirano Rotalo, in se vozim z nasmeškom na obrazu ;)