Šli smo drugam, ker doma ne dobimo ...

Začel/a Lovro, Maj 10, 2016, 09:02:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: info@;264780Pravijo da Mercedes rjavi ? Tale ni uspel prerjavet... pravzaprav je skoraj kot nov. Kupljen na Avtokomercu v Ljubljani 69 leta... prva barva, krom, nič rje, nič varjen... hm, moj kamper pa kupljen na isti firmi 79 leta... pa tud (skoraj) brez rje... Kaj naj si mislim ?

No, prijatelj mi ga je pripeljal pokazat... :BigThumbs:

Šlep je pa Ducato... sva ga obnavljala pri imeni v delavnici ene 3 leta nazaj... tudi zanimiv voz ...

Zelo lep avto. Na forumu ni nič takšnega pri ljubljeni znamki. No mogoče Sm

zlikovski

Uh pa ML sem tudi videl lepo zarustane.

garac

Tudi spacka letnik 57 se da videt original in brez rje, se pravi, da spacki ne rjavijo?  Bluzite malo fantje. Zastopim onega info xy ki si pač reklamo dela
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

info@

Citat od: garac;264804Tudi spacka letnik 57 se da videt original in brez rje, se pravi, da spacki ne rjavijo?  Bluzite malo fantje. Zastopim onega info xy ki si pač reklamo dela
Citat od: andraž;264805Kot ponavadi

Ah dajte no, kaj si zdaj reklamo delam... Dajte nehat s tem. Ne rabim reklame in je tudi ne delam tule, živim drugačno življenje. Sej me sploh osebno ne poznate , da bi me lahko kr naprej kritizirali za vsak prazen nič ... Dopoldan sem na šihtu, popoldan maske šivam. Èe pa nebi bilo tega virusa bi pa bil na svoji novi hiši in kampiral ter zidal in urejal vrt ... med tednom pa na šihtu...

Te pa lepo pozabte na mene pa glejte fotke avtov... A je ta že bila ?

info@

aja... ob teh maskah zdajle...

Zdaj vem, zakaj smo se morali vojaki brit... ker ti maska nič ne pomaga, če imaš brado... pa še mal daljšo kot jaz zadnje čase... :)

Zdajle pospravljam delavnico, pol si bom pa naredu eno špenglarsko, iz pleha... taman, da bo v stilu...

info@

Èe bo tole z epidemijo dolgo trajalo bo prišel na vrsto tudi moj SAAB... čaka lepo v skladišču. Prijatelj (s tistim Mercedesom) mi bo prinesel en delujoč uplinjač, pol pa da ga zalaufam...

Ni neki lepotec, je pa brez rje... 1973, Ford V4 motor... SAAB 96

gregor

Rja gor ali dol, nič nebi bilo narobe, če bi si lastnik vleke kupil 4 gurtne za na gumo.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

ZX16V

To ni potrebno, glavno da je fenci šmenci mecka gor.
Nekoč smo se delali norca iz oplov, citroenov in pa še katerih drugih avtov z manj renomeja, da smo bili zaslepljeni in nismo videli kako rjavijo mercedesi, bmwji,....

gule

Tema gre v napačnem smeru. Zelo lepa Mercedesa sta. Ko bom velik si tudi jaz omislim enega.

Xandrej

Ja pa res zdaj kaj ima veze? Avti tistih letnikov vsi rjavijo eni vec eni manj. Odvisno kako so se vvzdrževali.... tudi pri novejsih letnikoh mercedesa so imeli nekateri ogromno težav. B serijo so nazaj klicali ker so vrata razpadala se v garanciji, C serija tam nekje 2000 letniki tudi... vglavnem...

Ta coupe pa je samo špric špric vsaj po slikah.

antasi

Smo doma in imamo preveč časa za ineternet!
Prispevek tega, ki tu piše in na Citroemu forumu Srbije je pa milo rečeno čuden. Po njem me je res sram, da sem član Slovenskih Citroenarjev. So si naši res zaslužili tako reklamo?  Vem, da se za Citroene zelo trudijo in so med drugim dosegli, da se bo svetovno srečanje Citroenov drugič odvijalo na Slovenskih tleh, zato nikakor ni dobro pisat takšne stvari, saj ne vem, kaj bi še rekel. Kako bo pa izgledalo srečanje, če bodo iz exYu republik prepričani, da je v tem klubu vojno stanje.
Zbogom zavedno.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

Kaj je znana oseba pisala? Ima kdo dostop do Srbskega foruma?

info@

Citat od: andraž;264822Kaj je znana oseba pisala? Ima kdo dostop do Srbskega foruma?

Prijaviš se na forum pa prečitaš http://www.citroenforumsrbije.com/index.php?topic=22096.0
Za deset let nazaj je arhive in 3948 postov...

andraž