Vzorno parkirani Citroeni

Začel/a garac, Julij 20, 2007, 08:52:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Igorek

Citat od: franci;95585Kolikor sem se jaz svojčas zaletaval drugim v rit, me ni nikoli reševala kljuka spredaj vozečega. Èe se nekomu zakantaš v rit si pač ti kriv, pa čisto vseeno, ali ima oni kljuko montirano ali ne.

Jaz jo imam tudi permanentno montirano, pa me nič ne briga, če se neki prenapeteži zaganjajo kot telički v spredaj-vozeče... Vsaka šola nekaj stane!:funny34d:

Tipično slovensko, zanima me kaj bi bilo če bi eden pred tabo zasilno bremzal, ti pa bi si na njegovi kljuki avto še dodatno predelal.

Èe pa ne bi bila kljuka gor pa se mogoče nobenemu nebi nič poznalo. Doma imamo na vseh avtih kljuke, pa se lahko pridno vozijo (v njim namejenih vrečkah) v prtljažniku.
Èe pa so tebi pozabili dati vrečko pa se idi pritoži k tistemu, ki ti je kljuko montiral in te naj spotoma nauči postopka montaže-demontaže vlečne naprave.

Xandrej se čisto popolnoma strinjam s tabo, ko drugi naje****, je vseeno ko sam naleti pa je ogenj v strehi.

Lp Igor

franci

Citat od: Igorek;95600kaj bi bilo če bi eden pred tabo zasilno bremzal

Kaj pa pomeni "zasilno bremzal"? Ali se bremza, ali pa ne... Varnostna razdalja je ta, ki naredi razliko!
Premajhna varnostna razdalja pač povzroča nalete, ne-glede na to, kako intenzivno zavira spredaj vozeči...

Igorek

A seveda je razlika če nekdo z novim OOOO, zabremza pred mano na mokri cesti,
jaz pa za njim z 12 let staro Xsaro brez ABS-a, bo skoraj sigurno malo zropotalo,
a večinoma brez škode, če pa bo med nama njegova kljuka, pa bo Xsara pri udarcu z 10km/h (po bremzanju),
že kar za k mehaniku, ker mi bo odtrgalo odbijač, če bom mel srečo, pa bo še killer prebilo :)

Tak da razlika ni "samo" v varnostni razdalji, so situacije iz kateri včasih ni drugega izhoda,
kot bremzanje z tistim pred tabo :) (Sam na srečo še nisem imel te "sreče", je pa jo oče z menoj kot sopotnikom)

Lp Igor

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

Pravilno
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Lepo in vzorno parkirana I in III
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Da ne bo kdo govoril da citroenarji ne znajo parkirati.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deuche

Citat od: Lamy;106042Lepo in vzorno parkirana I in III

Pa na obeh slikah se lepo vidi, da kljub temu, da so pred parimi leti dvignili standard glede parkirnih boxov iz tistih za fičote, so ti še vedno nevztrezni.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

To meni ne zgleda glih vuorno ker vzorno bi bilo ene 50 cm nazaj...

garac

se je bal, da bo c5 za seboj ruknil, je bil zelo uvideven
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jogador

No po pol leta bjonde sem se odločil med parkiranjem preveriti, kako blizu steni pridem, brez da še dodatno okrasim odbijač.
No in nastalo je tole:
(slaba slika, parkirna garaža in mobitel:breaking_pc:)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

CEPETKO

Citroen - kreative tehnoloži.

north

Danes Btc citypark.
Citroën - Creative Technology