P: Citroen C4 Exclusive 1.6 HDi 109 2010

Začel/a iGameR, Marec 17, 2016, 02:15:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

iGameR

To je res, ja. Ne prodajo se niti vsi bmw-ji na easy.
A si citroeni res tak slabi al kaj? Vprasaj je ce i moj naslednji bo Citroen, kaj zdaj ce bi nujno potrebovao denar.

Ponujajo mi 3000, kot da mi je nujno da gre.
Ampak, da preizkusimo nekaj, jst dajem 3000 za enako dobar avto? Iz 2010 Prosim, in ne brez opreme, naj ma tud 200000km?
Da obstajajo za 3000 eur avti iz 2010 na cesti ne bi bilo toliko avta iz 2000 po istoj ceni.
In ne mi prosim pisat, ja mercedes E iz 2004 vredi 5000 eur, ja ja...
:take_picture:

tomaz555

Do sedaj sem še vse Citroene normalno prodal v doglednem času. Mogoče sem imel še največ težav z Mercedesom (bi moral vrteti kilometre, pa nisem hotel). Je pa vedno tako, da se najdejo pacienti, ki ponujajo smešno nizke vsote. Poiskušajo, včasih jim uspe.

zlomjo

Enostavno povedano vsaka stvar ima svojo ceno in vsak avto ima svojega kupca. Le najti ga je treba. Ko kupiš novega, že zgubiš in tako naprej. Težko je prodati vsako stvar, kjer je velika ponudba.

sl1

Ja pa tu je še slovenska mentaliteta - če ima avto 200.000, potem vecina ljudi misli, da je pocasi konec z njim. najbolj grejo v promet taki, ki imajo okoli 120-130.000, zato vsi dilerji kupujejo poceni (za 3000€ recimo) take z 200.000, jih prevrtijo in prodajajo po 5.000€. Težko potem s svojim, ki ima 200.000 konkuriraš takim ki "imajo 120.000" za ceno 5000€.
Pa še večji frajer izpadeš, če imaš nemačka kola (pa blond babo).

Recimo C5 se kupuje zaradi hidravlike, Picasso zato, ker lahko zadaj das 3 otroške sedeže itd, C4 pa po ničemer ne izstopa, tako da bi moral ali biti poceni, ali imeti zelo malo km ali zelo veliko opreme ali nekaj pac, da bi pritegnil kupca.  

Najceneje in najpametneje ti je, da daš trugo na streho pa voziš še 200.000 km.
Ali pa majhno pokrito tovorno prikolico pripnes zadaj za na morje.

iGameR

Thule pride, enga otroka imam, 2 kuzija, bo dost :)

C4 je majhn avto, majhna poraba, ta je opremljen, xenona edino nima.
Ima tudi i zvucno izolirana stekla.
Xenone niti ne potrebujem, ima pranje zarometov, tko da i ce zelim ih lahko ugradim.

Zvocnike ima odlicne, sedezi so dost udobni, grejat zacne tudi na -10  takoj po vzigu, ne vem kaj ima, dodatne grelce za to, kjer motor se sagreje tek ko pridem do LJ :)

Ostaje on v druzini, bo vozen naprej. Ko bo star 10 let al vec po mi vseno ce gre za 1000-2000 in adio.
Prodajali smo ga kjer smo potrebovali nekaj vecji avto, DS5 nam je bil vsec, dost je vecji, tudi C5 bi prisel v postev.

Drugac na koncu, katerog god Citroena da gledas, dobis ga odlicno opremljenog za 2x manj denarja v odnosu na nemske avte.

To da se avti vrtijo je manjsa tezava od tega v kaksnem stanju pridu v Slo.

PS: A se lahko ta tema premesti v C4 podforum, iz naslova se pac obrise prodaja in adio :)
:take_picture:

xpuser

Citat od: sl1;218572Ja pa tu je še slovenska mentaliteta - če ima avto 200.000, potem vecina ljudi misli, da je pocasi konec z njim. najbolj grejo v promet taki, ki imajo okoli 120-130.000, zato vsi dilerji kupujejo poceni (za 3000€ recimo) take z 200.000, jih prevrtijo in prodajajo po 5.000€. Težko potem s svojim, ki ima 200.000 konkuriraš takim ki "imajo 120.000" za ceno 5000€.
Pa še večji frajer izpadeš, če imaš nemačka kola (pa blond babo).

Recimo C5 se kupuje zaradi hidravlike, Picasso zato, ker lahko zadaj das 3 otroške sedeže itd, C4 pa po ničemer ne izstopa, tako da bi moral ali biti poceni, ali imeti zelo malo km ali zelo veliko opreme ali nekaj pac, da bi pritegnil kupca.  

Najceneje in najpametneje ti je, da daš trugo na streho pa voziš še 200.000 km.
Ali pa majhno pokrito tovorno prikolico pripnes zadaj za na morje.

Saj ni problem v 200.000 km, problem je ker se večinoma ne vzdržuje.

mirchi

Kaksna je razlika med blondinko in skampom? Je ni. Glava je neuporabna,roznato meso pa full socno.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

sl1