Citroënovčeva Minigaraža

Začel/a Citroenovc, Julij 14, 2007, 10:32:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

načeloma zbiram predvsem Hidravličarje in to predvsem v 1/43 in 1/18. Bom počasi objavil fotke dela zbirke. Vse skupaj sem zašel zbirati lanskega junija.

Znajdem se pa? kakor kdaj - predvsem Ebay, včasih najdem tudi kaj pri nas. Sem pa zbir?en - ni mi dovolj, da je Citrominiatura - biti mora ?e narejena na dovolj kvalitativnem nivoju (se pravi čimbolj realisti?no) ...

Za za?etk pa najnovejši lepotec is Citro-dedicated-zbirke - FENOMENALNI in vsakega centa vredni C6 by Norev (kupljen v SLO!!):

In ?e polna resolucija fotk oz ?e kaka za povrh, ipd ...
http://www.moj-album.com/album/8543749/
OK

LP
Primož

Gox

Res lepa C6-ka. Z vsemi detajli.

Lepo narejeno :BigThumbs:

Interceptor

@ citroenovc

Dej ti to objav v galeriji,bo velik lep? za vidt.

Citroenovc

Ja a nimam tam omejitve? K mi ?e od BXa vseh slik ni pustil objavit zadnji
OK

LP
Primož

Interceptor

Citat od: Citroenovc;14012Ja a nimam tam omejitve? K mi ?e od BXa vseh slik ni pustil objavit zadnji?.

zato sm pa jest tle da se ma? komu prto?t.
pošl mi PM pa povej kje in kaj je probljem.

deyo

Bx-a si objavil v garaži. Tam si omejen na 6 slik.
V galeriji pa nimaš omejitev. Omejen si s skupno tvojo kvoto 20MB.
Admini in moderatorji - Imam prav al ne?

Interceptor

Citroenovc

OK

LP
Primož

Interceptor

Ej zakon tele fotke,ful dobr slikan!!! :emot112:

Citroenovc

Hvala.

Sem zdaj naložil vseh 29 fotk v galerijo. No 1Q in en problem?i?.
Q: zdaj sem jih enostavno dodal k ostalim - verejtno bi se jih dalo dat v nek skupen direktorij (ala Citroenov?eve miniature (??))?
Problem?i? - imam ?e kar nekaj podobnih fotk ostalih miniatur - samo tistih 20Mb bom pa precej hitro zafilal - mislim da sem ?e samo s C6 skor polovico porabil ... So pa vse po istem kopoitu - fotkano na isti lokaciji ...
OK

LP
Primož

Interceptor

U galeriji si lohk nardi? svojo galerijo (tko k sm jo jest).

Citroenovc

Ko bom naredil malo bolj na nivoje fotke - bodo romale v galerijo - do takrat pa tale dva linka - namreč danes sem dobil prvo počiljko, druga se mi obeta v roku cca 14dni.

V tej so prišli 3 visokokvalitetne 1/43 miniature - 2 x Minichamps CXPrestige (light in dark blue) in pa (ni Citroen je pa Francoz) zame ?e vedno najboljši, najlepši in najtrpe?nej?i Renault vseh časov - R25 (v izvedbi GTS):
OK

LP
Primož

deyo

Citroenovc

Prideta ... prej sem po nesre? ven izpulil kabel od tipkovnice pa sem moral resetirat comp

Pa ?e fotki sta precej zanič, ker so bile baterije od fotkiča prazne in je ?e to komaj pofotkal ... :(

Mah nič ne bo ... moj-album je čisto u Ku... 20min ?e proba zloadat pa noče ...

bom naredil te dni lepe fotke pa jih dam v Našo galerijo ...
OK

LP
Primož

Citroenovc

Po kar nekaj letih ždenja po škatlah v omari - sem končno zbral voljo in nabavil par vitrin in tako dal domači javnosti v pogled nekaj sledečih ....

Èemu Citroti - mi najbrž ni treba pojasnjevati :-) Pa kaj jim je skupnega (tistim v 1/18) - tudi ne.

Ostali pa tudi imajo za sabo kako posebno zgodbo.

Pri 1/43 pa opažam (in že popravljam napako), da mi kronično manjkajo za dopolnitev ideje zbirke še kaka Xantia 2, XM, CX karavan, C5II, C5 III ... Bodo ...
OK

LP
Primož