Zaznamek - brezplačen veliki servis po 120kkm

Začel/a neon987, Februar 18, 2016, 01:42:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

neon987

...

altair123

zlomjo

Jaz imam oba c3čka uvožena iz Francije. Bom šel še jaz pofirbcat.

Citroenovc

A da bi pa ti na servisu vprašal, kaj pomeni ta zaznamek, se ti pa ni zdelo?
OK

LP
Primož

dvorjan

Mogoce je slo za zakup dolocene kolicine servisev (ali casovni zakup vzdrzevanja), ki jih v sklopu vzdrzevanja trzi tudi Citroen (pa se kak drug proizvajalec).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Ena serija C5 je imela ta vpoklic, mislim, da avto ima start in stop, a ne?

deuche

Citat od: Citroenovc;215711A da bi pa ti na servisu vprašal, kaj pomeni ta zaznamek, se ti pa ni zdelo?

Ne, to je treba imet 6 diplom in 2 doktorata, da jim lahko tako vprašanje postaviš.

sl1

Tudi diplome in doktorati najbrž ne bi pomagali, saj je človek čisto v šoku.
Na Citroen pooblaščenem servisu, kjer niti reklamacij ne priznavajo, so mu naredili zastonj veliki servis!
Mislim, da lahko neha kupovati loto, saj je jackpot za ta life že izkoristil.

xpuser

Citat od: neon987;215692Zdravo,

prvič ko sem avto (letnik 2011, uvožen iz Francije), pripeljal na servis so rekli, da jim računalnik javi, da ima zaznamek za zastonj veliki servis (po 120000km). Predlagali so mi še menjavo vodne pumpe, ki ni v ceni kar sem tudi naredil.
Vse ostalo + delo je bilo zastonj.

Kaj pomeni ta zaznamek? Še ima kdo te izkušnje?

Kje piše da so mu menjmali. ima vpoklic vodno in menjavo le te bo plačal sam.

Je to že Alan 30 pisal v temo o svojem peðoju.

alan30

Tako je ena srija motorjev 1.6 hdi 112hp je imela montirano jemenico zobatega jemena slabe kakovosti, posledično so se odločili za menjavo jermena napenjalca in te jermenice. To je recimo pol velikega servisa, ostalo pa moraš doplačati.Priporočam pa še menjavo jermenice altenatorja in jermenice glavne gredi, vključno z jermenom in napenjalcem, in imaš po tem mir.

lp
Alan:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

frodo1

Citat od: xpuser;215765Kje piše da so mu menjmali. ima vpoklic vodno in menjavo le te bo plačal sam.

Je to že Alan 30 pisal v temo o svojem peðoju.

Predlagali so mi še menjavo vodne pumpe, ki ni v ceni kar sem tudi naredil.
Vse ostalo + delo je bilo zastonj.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

alan30

Zastonj je samo material in delo okoli jermen, ostalo delo glede vodne pumpe demontaža, čiščenje stare dihtunge in montaža se prav tako plača.

Meni konkretno so prvo naračunali okoli 180€ doplačila po posredovanju znanca, ki je na servisu zaposlen so ceno spustili na 145€.
lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

frodo1

"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

alan30

Citat od: neon987;215692...

Glede na prvi post bo neon987 bolj malo povedal.:Hammer3:

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

deuche

Mene pa predvsem zanima na katerem servisu so mu to povedali, ne da bi stvar dvakrat kasirali? Enkrat njemu, enkrat pa francozom sanacijo. To bi bilo bolj v slovenskem stilu.