BRISALCI

Začel/a Kavka, Februar 11, 2016, 09:55:04 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Kavka

Zdravo,

samo kot informacija, zadnjič sem v Sparu Qlandija Kranj nabavil gumice za naše velike brisalce. So dolžine 80 cm, torej dovolj dolgi, enega je potrebno potem odrezati na mero, primerni tudi za Bosch nosilce in ostale, katerim se lahko stakne zaključek na kraju/koncu gumice brisalca. Montiral jih še nisem, ker imam trenutno še dobre brisalce, cen apa je 7,90€ za par.

LP

casper

To je koristna informacija. hvala

sl1

Po e-Bayu sem jih jaz nabavil za 4€par dolžine 75 če se ne motim - iz Nemčije.
Sem dal gor in zaenkrat briše 100 na uro.

sl1

Èe se ti da čakati 3-4 tedne, pa lahko s Kitajske nabaviš silikonske za cca 20€.

xpuser

A jih samo jaz kupim na servisu?

Odisej

Citat od: xpuser;215219A jih samo jaz kupim na servisu?

Sva že dva :-) in se super obnesejo pa če Citroen napis je gor :-) :-)

Kavka

In koliko vaju pridejo brisalci na uradnem servisu? Ves čas že kupujem drugje, zato da malo prihranim, s tem da so brisalci ravno tako dobri....

Bishop

Boschevi so cca 58€, zadnji brisalec je pa 12€.
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

Odisej

Jest sem dal za sprednje 53EUR (s 25% popusta)

Kavka

U matr, so kar razlike ja. Tudi Bosch se da dobit na amazonu že od 25€ naprej, če je kaka akcija, drugače pa 35€ so pa kar redne cene. Èe se zmenita dva ali več skupaj pa je poštnina tudi poceni, tako da je prihranek kar velik.

MSrougeZX

Brisalce Bosch aerotwin z citroen napisom sem očetu vzel za ds4  pri Carglass za 20€ v akciji...redna cena 29,90€.tako da pridejo ceneje kot bilokateri ebay ali amazon, kaj šele uradni servis. :)

Aja, vsi brisalci so po enotni ceni, ne glede na tip in znamko vozila. Za razliko peljite familijo na pizzo ali pa privoščite kako drugo stvar svojemu avtu.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

altair123

Jaz sem kupoval svoj cajt razne poceni variante. Od no name brisalcev do gumic na meter. Pa sem ugotovil da se mi finančno najbolj splača bosch aerotwin univerzal. Ta reč dela 4 leta. Ostale sem menjal po letu iz različnih razlogov. Nekateri so se trgali, drugi so samo slabo brisali, tretji so pri visoki hitrosti ropotali (in posledično slabo brisali).
Ne razumem pa, zakaj bosch namenski par za avto kupiš za več denarja, kot če grem kupit univerzalnega 80 in 75 vsakega posebej.

Xandrej

Zdaj bote še iz brisalcev doktorirali. Na carglasu imajo vse brisalce za vse avte bosch za 20 evrov... Samo po moje so gumice iz špara zakon! :BigThumbs:

hahehihoh

Carglass kot vidim nima internetne prodaje? Kje na Obali kupiti te Bosch Aerotwin brisalce za C4 II? Ce so 20e je to res super :) Jih moram lih menjat.

Kavka

Poglej, če imajo še kje poslovalnico, pa naj ti pošljejo tja. Drugače pa jih prosi, da ti jih pošljejo na tvoje stroške, še vedno se splača. Jih bo treba kar na zalogo kupit hehe