Ogrevanje sedežev

Začel/a ppeterlin, December 11, 2015, 10:17:35 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ppeterlin

Zdravo,
Zima je tu in me zanima kako bi preveril zakaj ne deluje ogrevanje sprednjih sedežev v mojem GP?

imam pa problem da zadnjih šobah piha samo mrzel zrak, zato me zanima ali je to normalno oz. kaj bi bilo narobe. Prav tako mi gre na živce, ker ne morem izklopit pihanja na zadnjih šobah, čeprav na klimi izklopim pihanje na zadnjih šobah.

Èe ima kdo kakšno idejo bi mi prišla prav v teh mrzlih dneh :D

Lp,
Peter

Kavka

Zdravo,

glede gretja zadnej vrste. Tudi meni je pihala samo mrzlo, nato mi je na servisu z račuanlniku nekaj spremenil in od takrat greje tudi zadaj. Sicer začne malce kasneje kot spredaj, ampak ko enkrat greje, greje dobro.
Glede pihanja, piha žal vedno vsaj malo ( vsaj mpi meni), četudi izklopiš s tipkami in zapreš lopute. Jaz poleti kar prelepim s srebrnim trakom, da mi zaradi otroka piha samo na eni strani.
Sedež pa tudi meni ne dela več, voznikov. Èe je crknila grelna mreža, je menda popravilo samo menjava sedalnega dela, ker je blago lepljeno na peno sedeža. Lahko je pa tudi varovalka, pri meni žal ni.
Lp

ppeterlin

Najlepša hvala za odgovor. Pri meni tudi ni kriva varovalka, sem šel malo prej preveriti :(

glede pihanja mrzlega zraka v 2. vrsti mi pa prosim samo povej kam na kateri servis si šel in ali jim je bilo takoj jasno zakaj piha mrzlo? Da vem tukaj v Nm malo razložit če jim ne bo jasno zakaj :D

Lp,
Peter

Kavka

Avto vozim k Jenkotu / Praprotna Polica, Brnik. Jaz sem samo rekel, da mi zadaj piha samo hladno in mi je na servisu to uštimal brez problema, s priklopom na tester in parimi pravimi kliki :emot112:

ppeterlin

Super! Hvala za odgovor! Bom najprej šel v Nm potem pa naprej ;)