Xantia Activa 3.0 V6

Začel/a xantos, December 08, 2015, 11:15:07 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xantos

Citat od: xpuser;218023Zgleda da res, naredi velik servis ki je kar konkretno drag in potem "špara" na hladilniku.

Tvoje veleumne izjave so pa postale že prav legendarne in izredno konstruktivne...

Jaz bi še jermen za veliki servis pa španer pa pumpo dal popravit, če bi se dalo, samo da bi prišparal... Za popravilo hladilnika je odvisno kje pušča. Včasih gre popravit brez problema in drži včasih pač ne, kolikor sem se pogovarjal z mojstri. Seveda hočem izčrpati vse možnosti preden grem v nabavo novega...

Ga pa za razliko od TDjke in TCTjke ni noben problem zamenjati. Sem bil zelo presenečen... Pa mislim, da je bil že menjan, ker ima spodaj še en dodaten priklop, ki je pomoje namenje za hladilnik olja pri avtomatiku.
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

jumper1

Kolega vari plastiko če boš rabu me pokliči

garac

jermen se lahko obnovi z silver-tape, samo oblepiš ga pa je
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

xantos

Citat od: garac;218045jermen se lahko obnovi z silver-tape, samo oblepiš ga pa je

Kaj nisi mogel to prej povedati!?! Jaz pa brezveze kupil novega... Bom pri naslednji menjavi rajši obnovil, kot pa kupoval kaj novega.

xpuser

Èe pogledam tvoj podpis vse neki ščije.:funny34d:

Hočem samo povedat da če že vse popraviš in zamenjaš greš potem šparat na hladilniku in nekaj varit, ker ko bo spustilo bo spet ena vscana prasica z fuč motorjem.

xantos

No glih vse ne ščije, je tudi kaj zaribalo ali pa zgorelo... :Hammer3:

Evo da ne bote jokali, sem naročil nov hladilnik. 110eur. Imam pa enega za prodat, samo pojma nimam za kateri avto je. Bom dal sliko.

xpuser

edino pametno da vzameš novega .
poišči kakšno številko na njem

xantos

Zverina se je prebudila! Sem že pozabil kako se je peljati z Activo, da ne omenjam še V6 motorja :funny34d:

Opravljenega je bilo kar nekaj dela... Velik servis, olje, nov hladilnik, zračni+oljni filter, manšeta zadnjega amortizerja, manšeta višinskega regulatorja, activa plastične puše, obnovil lovilec mehurčkov v antifrizu, antifriz, novi hidravlični povratki (tako kot sem naredil na TD-jki)...

Bo še pa seveda nekaj dela, tako da dolgčas ne bo, ampak zdaj se vsaj lahko vozim!

V glavnem zelo vesel, ker gre kot pra**** in kot po tirih! :BigThumbs:

LukaKST

xpuser

zo

A te mogoče zanimajo prednji diski, original, ko si že tolk vsega zrihtal.

xantos

Se je že začelo... Pečka gretja je pričela puščati... Tako ali tako sem jo imel namen menjati (nova že pol leta čaka doma), ampak sem upal da bo zdržala še kak mesec ali dva, ker sem trenutno na tesno s časom.

xpuser

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Nazadnje, ko sem bil tam je bila lepo sparkirana pod nadstreskom.
[SIGPIC][/SIGPIC]