Prodam C5 1.6 hdi karavan

Začel/a tomaz555, December 05, 2015, 08:19:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

Prodam C5 karavan 1.6 hdi, temno sive barve. Ohranjen in vzdrževan nadpovprečno. Na avtu so eno sezono vožene gume Michelin.

V zadnjem mesecu menjani vsi zavorni diski in sprednja čelust. Druga je bila menjana spomladi. Poleti preventivno napolnjene bunke pri Gorazdu (NG dva konja- stanje avta vam lahko pove tudi on). Takrat je bil menjan tudi zadnji ležaj. Lani preventivno obnovljen alternator in pregledan štarter pri Jenku, kateri je avto tudi servisiral od novega naprej vse redne servise (razen enega), čeprav sem drugi lastnik (dobrih 6 let)

Obnovljena je bila tudi zadnja prema, menjane lopute zračenja, na 220 000 narejen velik servis, menjana sklopka - vse navedeno je delal Jenko.
Kondenzator klime je bil zamenjan, klima dela.

Olje menjam med intervalom dodatno na 10 000, to mi dela kolega.

Na avtu dela vse, razen odpiranja zadnjega stekla, ki ni delalo nikoli in me ni motilo, saj se mi zdi zadeva neuporabna. Nobenih štroškov avto ne kaže in je samo za vozit, saj ga nisem imel namena prodajati. Ima pa avto svoje kilometre 300 000, kateri pa so realni. Èe bo šel v izvoz, bo v tujini šel števec precej dol, saj avto kilometrov ne kaže. Vožen je bil veliko na relacije
Škofja Loka - Lendava.

Ima priklop, kateri se je uporabljal nekajkrat na leto za avtomobilsko prikolico.

Cena je 2500 evrov, zaenkrat ni stvar pogajanj, lahko pa mirno daste ponudbo. Več kot zavrniti je ne morem. Slike bom objavil naknadno, računam pa da bo vsak potencialni kupec želel avto videti, tako da jih zaenkrat ne bo.

Moj telefon je 041 778846 , zaželjeni so komentarji, saj zato forunm je.

fifk

Srečno pri prodaji. Mogoče bi lahko dodal še letnik, za bodoče kupce.

Lp

tomaz555

Pa sem res pozabil na letnik. Je 2006. Tekočina za Fap filter je letos napolnjena. Verjetno sem pozabil še kaj.

Romzi

No ja, XP, tisti C5 se je kar lepo prodal. Uganeš kje ga lahko vidiš?

garac

tudi Tomažev se bo, in to brez pametovanj, ker je avto dober, lastnik pošteno pove kaj je z avtom in ne spet neke slike želet, sploh tisti ki avta nimate namen kupit, ampak samo pametujete ob njih
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Kot kaže nekateri na forumu vedo več...

xpuser

Da se forumskih avtomobilov ne kupuje, no razen garačev berlingo/tam se menja že tretji turnus delov.

sl1

To je najbrž indijski C5.
Tam tudi ženo vidiš šele na dan poroke.

tomaz555

Saj bodo slike danes zvečer na Avto netu. Vedno dam oglas na forum kakšen dan prej, kot drugam. Tam bo tudi aktualna cena.

jakobssen

Citat od: sl1;211836To je najbrž indijski C5.
Tam tudi ženo vidiš šele na dan poroke.

:-) LOL. dobra, moram priznat ...

garac

pa kdo od vas ga bi kupil
tomaz555 daj slike, da bodo modeli lahko pametovali, sigurno je bil razbit, pa glej, da je opran in slikan pod pravimi koti

Ce bi ga kdo imel namen kupit, bi najbrz poklical
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Saj je škoda na forum sploh karkoli dajat.
A je kdo razen mene sploh že kaj kupil preko foruma? Morda ene trije.

Gox

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil