Nesojeni Citroen v Kopru - zgodovina

Začel/a hahehihoh, November 16, 2015, 11:07:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Citat od: north;211210Nisem pa nikjer zasledil, da je Avtoprim propadel razen foruma seveda...

Èe pogledaš njegov salon je prazen, noter en bel Megan :)

Greš malo naokoli, pa najdeš nov salon na vogalu Avtoplusa :)

hahehihoh

garac

@deuche, me veseli, da se javljaš po dolgem času. Sigurno si bil brez kravate, ko si šel kupovat kamion, mogoče bi jih prepričal, če bi jim ti plačal malico?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Saj je vse res. Dajmo Avtoplusu priložnost, da se izkaže.
Glede zaposlenih v servisu, pa so ti ljudje Citroen šolan kader in če bo Avtoplus vzpostavil korekten odnos z njimi ob hkratnih zahtevah nivoja servisnih storitev tudi verjamem, da bo to veliko bolje za Citroen, kot tudi za vse nas na obali, ki Citroene vozimo.

primoz75

se vam zdi veliko 350€ za redni 'mali' servis (olje, filtri,...) plus menjava vrečke z tekočino za FAP filter?

altair123

ne, na pooblaščenem servisu ne. Fap tekočina je recimo 130. Torej za servis odpade manj kot 250€. 250 je normalna cena za pooblaščenca.

andraž

To je nekje normalna cena za DS5, za C5 je to preveč. Za c5 II sem plačal za mali servis, ki je obsegal menjavo olja, vseh mogočih filtrov, manjavo nosilcev sprednjih amortizerjev, menjavo amortizerjev zadnjih pritljažnih vrat (break) in optike, pa sem plačal 364 Eur. Je pa res, da je zraven My Citroen plus in 7 let star avto...

primoz75

hahehihoh

Na Avtoplusu hočejo za mali servis (olje, filtri, zavorna tekočina 320e). 2 km stran na drugem Citroen servisu pa 220

primoz75

Citat od: hahehihoh;211292Na Avtoplusu hočejo za mali servis (olje, filtri, zavorna tekočina 320e). 2 km stran na drugem Citroen servisu pa 220

verjameš ali ne, v te primeru ga raje na Avtoplus peljem...

hahehihoh

Jaz sem ga peljal na IstraAvto. Bomo videli:) Cena se je malo povzpela... Ampak zaradi dodanega filtra klime in čiščenja vozika.

Čojko

Za take stvari je po moje najbolje k Pongracu v Prade peljat.

Drugače pa bi se glede na govorice ki jih slišim kar strinjal s primoz75

deuche

Drugače meni sicer avtoplus zelo neprivlačen servis še iz časov Sloveniavto. Ko rabim kaj za Duceta grem raje v trst.

Sem pa šel deset dni nazaj tja po eno štangico za olje. In pozitivno presenečen. Ne bom pisal o imenih vendar ekipa iz Cimosa:
-Na rezervnih delih človek, ki je tam že cca 25 let in edini, ki je res znal svoj posel.
-Dva mehanika, enega ne poznam, en je bil tudi že čez 20 let nazaj na Cimosu in spadal že v takratno elito.
-Električar in diagnostik tudi na Cimosu že čez 20 let.
-Vodja servisa, mislim da kompletnega tudi za druge znamke je bivši inštruktor iz tehnične službe (šolal vse slovenske citroenove mehanike).

Brača Bržan iskoristila trenutek in pobrala smetano iz Cimosa/Auto Tip/Citroen/Autoprim v Avto plus. Mogoče dobra popotnica.

Gox

Citat od: deuche;215568-Električar in diagnostik tudi na Cimosu že čez 20 let.

Tega je pohvalil tudi moj "drugi" mehanik, uspešno sodeluje z njim in pravi da se res potrudi.

Na moji C4-ki je pred božičem iskal napako in jo našel, oz. popravil skurjen čip na elektroniki.