Dva dobra Cx-a

Začel/a gule, November 11, 2015, 07:23:24 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Včeraj sem šel gledat te ladje. Èrni je GTI avtomatic 2500, modri Pallace 2400 in ima klimo...

Avti so čudoviti. Èrni je hitro štatral in se vzdignil(od zadnjega štarta je preteklo par mesecev). Modri je malo bolj rabil(baje da ni štartan več kot leto)...

Radio je originalni od črnega...dela, ampak se sumi, da vleče štrom...

Z črnim smo se peljali na eno vožnjo, prvo je bilo treba natočiti malo tekočine v rezervoar...cca. 25 litrov...no šlo je vse tam do 140 km/h...:BigThumbs:

gule

Še ena črnega in modrega...moram na šiht, ostalo popopldan...

antasi

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Citroenovc

GTi je idealka od modela, motorja in opreme za moj pogled na Berlino CX. Èe ti ni nujno do klime - ne razmišljaj, pa vzemi.
OK

LP
Primož

gule

Citat od: antasi;210610Kje je to pri tebi?

Blizu...Tomislavgrad...baje, da se je že nekdo iz Slovenije zanimal...verjetno kdo z foruma...sem že enkrat omenjal zadeve...

Cena...cca. 5000 eur/kos

MaGo5

Èrn je lep, madona...:take_picture:

gule

Èrni letnik 1986, modri 1975, ali 76...

Še nekaj podrobnosti modrega...avta sta perfektno pobarvana in zaščitena z voskom...

Vse zadeve delujejejo...

gule

Še nekaj fotografij črnega...podrobnosti so osupljive...:BigThumbs:

gule

andraž

garac

plavi me ne impresionira, za črnega pa bi našel kakšen nadstrešek, ojrov žal ne
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Meni je tudi bolj všeč dvojka. Tudi garaža bi se našla...

andraž

Pa ima francoske papirje ali je že uvožen v Bosno? Z Francoskimi papirji je cenejši uvoz v Slovenijo.

gule

Citat od: garac;210653plavi me ne impresionira, za črnega pa bi našel kakšen nadstrešek, ojrov žal ne

Zakaj pa ta novejši z pvc odbijači? Namreč modri je z samega začetka proizvodnje, že rariteta...Pallas 2400 ccm klima

gule

Citat od: andraž;210656Pa ima francoske papirje ali je že uvožen v Bosno? Z Francoskimi papirji je cenejši uvoz v Slovenijo.

Ne, papirji so BiH...tablice so za štos. Še zmeraj pride ceneje kot Monami in ostali, je pa odličen, res odličen.