Strošek rednega servisa 1.6 HDI

Začel/a hahehihoh, November 09, 2015, 06:33:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesz

Citatpa na kolo to
Ne vem če je tako enostavno.Zadnjič pride kolega in reče,"sem moral peljati na prvi servis,mam že tolko kilometrov,potem so mi pa še nekaj menjalnik nastavili,gre sedaj veliko bolje,pregled je bil zastonj ,nastavitev menjalnika sem pa moral plačati 70€................."

isarajli

ma jaz za tak gnar ne grem zgornje in spodnje plastike dol šravfat, če nimaš doma dvigala-kanala...pa odpadno olje...stare filtre...eh, vsako delo ma svojga mojstra. Kruha tud ne pečeš ?!
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

alesz

Tisto ker sem jaz napisal je bil komentar na "cepetkovo" izjavo o kolesu,servisiranje in nastava menjalnika je pa tudi za kolo....v garanciji....
Dejansko so pa cene čudne,šel sem mimo "špana" in v pisarni je plakat,kao akcijski servis menjave olja,torej olje(do4,5l) oljni filter z menjavo 45€.........

tutifruti03

Informacija iz prve roke
Cena velikega servisa pri domačem mehaniku je nekje 600 evrov.
Menjajo se vsi filtri in jermeni ter vodna čarpalka,olje
Èe je to dosti ali malo pa presodite sami :)

antasi

ma to je drago
to je za deset uradnih servisov cena:argue1:
aja, v bistvu je poceni če ti da not original materijal
in delo naredi kvalitetno in ti da garancijo
aja pa tukaj ni garancije pol je drago,
aja saj ga poznaš pa ti lahk ornk zrihta-pol je poceni,
eh ne morem se odločit:Hammer3:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

sulicar

Jaz sem dobil ponudbo z neoriginalnimi deli +delo med 350-400€!Z računom in garancijo.Aja motor pa je 2.0hdi 120kw.

garac

ma fantje vi ste men tako smešni, dobro, da je tale Božiæni čas pa to...
Ponudbe, povpraševanja, rvc...
Osebno mi je važno, da je narejeno kvalitetno, še enkrat nisem šel po drugo mnenje pri mehaniku.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

MSrougeZX

Citat od: sulicar;212626Jaz sem dobil ponudbo z neoriginalnimi deli +delo med 350-400€!Z računom in garancijo.Aja motor pa je 2.0hdi 120kw.

To je realno...vse drugo je pa za tiste, ki imajo odveč denarja. Kolega je nekaj mesecev nazaj v bližini MS delal veliki servis za 2.0hdi 103kw...cena je bila 350€. Mehanik ima doma privat delavnico...drugače dela na citroservisu, tako da se spozna in ve kaj dela, tudi opremo ima vso za sodobna vozila.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

MSrougeZX

Citat od: tutifruti03;212619Informacija iz prve roke
Cena velikega servisa pri domačem mehaniku je nekje 600 evrov.
Menjajo se vsi filtri in jermeni ter vodna čarpalka,olje
Èe je to dosti ali malo pa presodite sami :)

Predrago!
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlikovski

600€ difinitivno predrago.
Za ta denar ali pa še ceneje prideš skoz na pooblaščenem servisu.

xpuser

Citat od: MSrougeZX;212635To je realno...vse drugo je pa za tiste, ki imajo odveč denarja. Kolega je nekaj mesecev nazaj v bližini MS delal veliki servis za 2.0hdi 103kw...cena je bila 350€. Mehanik ima doma privat delavnico...drugače dela na citroservisu, tako da se spozna in ve kaj dela, tudi opremo ima vso za sodobna vozila.

Kot je že garač napisal račun in garancija.Mi dosti ne koristi če vseka po kakšnem mesecu če ni garancije.

hahehihoh

Mene tudi čez cca 1 leto (180.000 km ) čaka velik servis ...

sl1

Pelješ k nekomu, ki zna zamenjati kot je treba, ne k nekomu ki se uci na tvoji masini.
Kako lahko jermen vseka po 1 mesecu? Ali ni pravilno sedel gor (je postrani), ali ni pravilno nasponan ali pa oboje. Saj ni nobena znanost. Èe bi imel malo orodja in zatice za zablokirat odmično gred, bi lahko to sam doma zamenjal.

xpuser

Nevem kako bi ga dal postrani? Zariba lahko vodna, lahko se kakšen vijak pretegne...

sl1

Pa saj menda zamenjas vodno pumpo ko menjas jermen. Sem ze slisal da se je jermen strgal ker ni bil cisto naravnost - najbrz so ga bolj na pol dali na zobnik, ne vem.
Kaj pa kompresor klime - to je tudi zraven napeljano na isti jermen ce se ne motim? Tudi to lahko zariba. Sicer klimo ugasnes ce kompresor ropota pa je.