Strošek rednega servisa 1.6 HDI

Začel/a hahehihoh, November 09, 2015, 06:33:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hahehihoh

Merlak pravi 245e torej enako kot na IstraAvto. Jutri grem še na en servis (ki je pooblaščen za drugo znamko) da vidim koliko vzamejo in peljem tam kjer bo najboljša cena.

tomaz555

Je cena pred kvaliteto? Vsi servisi nimajo enakega ugleda.

hahehihoh

Seveda sta pomembna tako cena kot kvaliteta ampak ta tretji servis je na dobrem glasu, je pa res da ni pooblaščenec za Citroen

garac

oooo boš prihranil, bravo, pa k merlaku ali pa Jerovšku se moraš še čez pol slovenije peljat, tudi to je treba upoštevati
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hahehihoh

Sori samo nikoli nisem dajal za redneservise več kot 150e na pooblaščencih in opažam da so pri Citroenih zlatarji in jim ne mislim šenkat denarja. Raje dam 100e manj pri konkurenci.

xpuser

Vgradi original dele v tem primeru filtre.Nevem kako bo izvedel pregled z računalom.
Za bencinarja je takšenm servis pod 150€.

Xandrej

Moraš kupit dizlaka to ful prišparaš!

Glih včeraj je bila debata ob NOVEM poršeju kajenu za 130 000K evrov zakaj kupiš dizla? A pol za bencin nimaš al kako?

andraž

Seveda nimaš. Kupiš avto, ki je vsaj 3x predrag za tvojo denarnico. Ampak ga vzameš, ker si potem velik car. To je pa vredno, ane.

hahehihoh

Okej zdej vem vse o sebim Delam za minimalca, avto sem vzel na lizing za polog sem pa dal 500e. Vsak dan jem makarone in krompir. To sem jaz. Hvala, da ste  me razsvetlili :)

Dandanes si ne smeš upati niti privarčevati 100e mimogrede. :)

antasi

Citat od: hahehihoh;210686Okej zdej vem vse o sebim Delam za minimalca, avto sem vzel na lizing za polog sem pa dal 500e. Vsak dan jem makarone in krompir. To sem jaz. Hvala, da ste  me razsvetlili :)

Dandanes si ne smeš upati niti privarčevati 100e mimogrede. :)

Kaj bi zdej rad ti makarone žalil:breaking_pc:
potem ko so ti forumaši lepo povedali
da pod 200e ne bo šlo na uradnem servisu.
Pa saj ubogim serviserjem ne ostane več kot dobrih
50 do 70 e od tebe. S tem morajo plačati delavce prispevke davke itd. Kako pa naj konkurirajo fušarjem.
Prišparaj rajši pri makaronih.
Resno mislim.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

hahehihoh

Delal sem servise za VW in Peugeota na pooblaščenem in nikoli nisem plačal 200 ali več evrov, dvomim da so filtri od Citroena dosti dražji. Kakorkoli že hvala za nasvete in komaj čakam da vam prilepim scan računa od rednega servisa.  :D

isarajli

To je itak vsem jasno, da tisti ,ki vozimo mal dražji avto, bog ne daj pa nemca, životarimo na regratu in zelju, zapufani do smo do amena, vse mamo na lizing in fafing, parkrat na leto spustimo rolete in ne pobiramo pošte ter se skrivamo v hišaš ,da drugi mislijo da smo na dopustu, avto nam non-stop crkuje, sam tega ne priznamo, babice nam pa tankajo.
Pri servisih šparamo, ker nimamo, ne pa zato, ker nočemo plačevati precenjenega dela zlatarjem na pooblaščencih ,kjer se mulci večina učijo prakse.
Tak je na tem forumu, treba je sprejet ta dejstva, drugač se pač prijaviš na drug forum.
Ampak si želim ,da ostaneš, ker bo bolj razburljivo, verjemi, pa tud za forum je dobro.
Citroen forum ni namenjen ljudem, ki želijo privarčevat, kajti citroenarji imamo-jo keša ogromno, drugač nebi vozli citroena, če maš pa bencinarja si pa že Vip.

Za moje pojme si vsak pameten najde dobrega mehanika v svoji bližini, ker ga bo rabil celo življene, oz. dokler bo imel avte, ne pa 100 km odaljenega pooblaščenca ,ker je prebral na forumu, da je ok.Že dolgo velja , da zaradi garancije ni potrebno servisirat na pooblaščenih servisih, ampak zadostuje s.p.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

isarajli

No drugač pa je cena materjala takšna :
filter olja : 6.75€
filter zraka: 12.3o€
filter goriva: 18.40€
filter kabine 16.42€
tak da približno veš kolk jim plačaš delo, aja pa olje še dodaj.
če ti nardi za 150 se meni ne zdi drago, je pa res da pri drugi znamki ,pa še dizlu stane skor 40% manj.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

hahehihoh

Sej jim nič ne zamerim. Kvečjemu žal mi je, da je mišljenje tako kot je.

Jaz bom pač delal redne servise za 150-180e, vi pa jih le delajte za 250e.

CEPETKO

Pa kaj se treseš za 100 eu pol pa avto prodaj pa na kolo to pa nič ne stane pa zdrava marija. Original nadomestni deli so okrog 100 eu z oljem vred pa to si ja sam zamenjaš. Ali pač ne veš olja pa filtrov zamenjati ?
Citroen - kreative tehnoloži.