C4 l.2006 vrata polna vode

Začel/a skos, Oktober 20, 2015, 12:37:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

skos

Zdravo,

včeraj se vozim in slišim da se mi tekočina pretaka nekje v kabini. Sem šel raziskovat kaj bi lahko bilo in sem ugotovil, da so bila zadnja leva vrata polna vode. Sedaj nevem ali je problem, da je bil odtok zamašen oz. ali mi tesnilo nekje pušča. Je že kdo imel tak problem pa prosim brez kšnih osebnih predsodkov, ker zaradi tega obstaja forum, da se sprašuje in ugotavlja!

hvala:BigThumbs:

xpuser

Na dnu so dve luknji, poglej če sta zamašeni? Èe ne drugače poglej kako je narejeno na drugi strani.

skos

Ok se pravi je to normalno, da voda kroži skozi vrata naših avtomobilom. In hvala za informacijo

xpuser

Ja razreži zaščito okoli zvočnika jo boš imel v avtu, notri gre med šipo in oknom.Na dnu bi pa morali biti dve luknji.

sl1

Ja, včasih dela klonk-klonk ko se peljes s Citroenom. Meni je na Picassotu lani pozimi v enem predalu v tleh pri zadnji klopi ratal bazenček - poln predal vode. Še dobro, da ni bilo v njem nič pametnega.
Potem, ko je ratalo dovolj mrzlo, je pa nehalo klonkati - je voda zmrznila. Potem sem pa kar celo veliko ledeno kocko zabrisal ven iz avta.
Potem se pa voda ni več nabirala, tako da še vedno ne vem od kod je prišla.

xpuser