Gs slike

Začel/a CitroDS, Februar 06, 2007, 02:41:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

GSclub

tebe pa zgleda ta GS že kar malo teži.

dani77si

Citat od: GSclub;63550tebe pa zgleda ta GS že kar malo teži.

nekaj drugega me teži..

GSclub

spomladi se bo boljše prodal, če ne pa ga odpelješ npr. na Citromobile v Utrecht in tam ponudiš za recimo 1900 - 2300, kar je, glede na videno letos, zelo ugodna cena.

dani77si

Citat od: GSclub;63630spomladi se bo boljše prodal, če ne pa ga odpelješ npr. na Citromobile v Utrecht in tam ponudiš za recimo 1900 - 2300, kar je, glede na videno letos, zelo ugodna cena.

povej več o tem prosim..

GSclub

Citromobile je sejem, na katerem se prodajajo predvsem stvari za stare citroene, dogaja se vsako leto 2 dni v začetku maja v Utrechtu (vse to verjetno že veš).
pred oz. za halo je parkiranih veliko avtov, ki so naprodaj, opremljeni so z ceno, osnovnimi podatki in kontaktom (GSM, stojnica, na kateri je lastnik). sklepam, da je dobro biti hitro tam, da dobiš parking na tem delu.
letos je bilo kar nekaj GSov, imeli so cene tam do 2900, če se prav spomnim. kako in za koliko so se prodali ne vem.
torej: greš z avtom gor, zrihtaš si prevoz za nazaj, vmes šariš po sejmu. tvegaš prevoz gor in nazaj.
če avto prodaš, je to prodaja v tujino (ne poznam podrobnosti oz. formalnosti, ki spadajo zraven).

GSclub

letos se je prodajal en slovenski GS, mislim, da je nekaj ljudi iz slovenije tam že prodalo avte (nisem prepričan, ali na citromobilu ali kje drugje na nizozmskem, najbrž oboje).

andraž

To bi bila dobra ideja za lep in zeloo zanimiv izlet. Jaz bi šel.

GSclub

na GSAju urejeno podvozje in naštelana mašina. rezultati so impresivni (klanec niti ni bil zelo strm):

superca13

Imaš 5 stopenjski menajlnik? Drugače pa ja, 1,3 je kar hiter :)

GSclub

ja, 5p, original vgrajen. poštimanih je pa cel kup stvari, ki so se nabrale: zadja zavorna cev, diski zadaj, ploščice spredaj, en notranji končnik volana, desna spodnja roka, dva končnika pesta, Y kos izpuha, ključavnica vžiga, zatesnjen bencinski rezervoar ... zdaj pa še lotim še pleha, se mu 7 zim že pozna ...

superca13

Super :)
Pripelji ga kaj pokazat, če boš hodil mimo :)

Lp
superca13

cikocx

Citat od: gigo;44633Po celem internetu sem prebrskal pa me zanima če ima morda kdo kako info več o tej izvedbi. Nevem zakaj me spominja na rdečega BX-a karavana iz ICCCR 08

Podobna cx-u
Cx za zmeraj:BigThumbs:

Lamy

Komad iz Beograda
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Citat od: Lamy;113973Komad iz Beograda

Takšni okrasni pokrovi so na gsx. ki ga pravkar obnavljamo...

Lamy

Tega sem srečal dva dni nazaj v centru Maribora pri trgovskem centru City. Imel pa je tablice za preizkušnjo oz par dnevne
[SIGPIC][/SIGPIC]