Gs slike

Začel/a CitroDS, Februar 06, 2007, 02:41:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Tole je 1220 club. Je imel stic takšnega, petrolej modrega, nabolj zanimiv pa se mi je zdel brzinomer. Se ga nikakor nisem mogel nagledat.

mirchi

Ta avto je stal za cesto iz Zreč proti Rogli kar nekaj Èasa.Sem brezuspešnpo iskal lastnika,hisa je prazna,živi nekje v Mb.Stojijo pa red hiso še en rdeč Gs,pa dva Amija,vedfno kake zanimive zadeve.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

andraž

Ja, to sem pa videl, ko sem se peljal mimo. Pozoren sem bil na dva Amija, 6 in 8, tako, da GS-sploh nisem opazil. Hiša pa zgleda res totalno zapuščeno. :Hammer3:

rok.si

Ja, to je ta avto, mislim pa, da je Janez nekje že prilepil slikico tega dvorišča, kjer se v blato pogreza marsikaj zanimivega. Lastnik je pač nabiralec (to zame ni ravno zbirateljstvo-pa brez zamere).

garac

tale avto mislim, da  sem enkrat šel kupovat z enim gospodom na koroško, pa miki je bil zraven, ampak gospodu ni bil všeč, ker ga je bilo potrebno prebarvat, pa nekaj detajlov za porihtat
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Veloce

ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Prvega modrega poznam... Mitja je tukaj blizu mene... A za sebe iščeš? Avto le zelo lep. Vsaj bil je ko sem ga jaz nazadnje videl...

dani77si

Plavi zgleda lep..če je res tako lep je cena zelo ugodna..
Rdeči pa že na slikah meji na podrtijo, stanje v živo je ponavadi slabše..glede na to, da ga ceni na 1000€, je cena 2000€ za mojo več kot ugodna..

Veloce

Meni je tvoja Pallaska še preveč všeč. Mi smo jo meli prav tako s šibedahom, le v krema barvi. Tolk lep avto je bil. Takoj bi mel še eno.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

dani77si

Citat od: Veloce;57920Meni je tvoja Pallaska še preveč všeč. Mi smo jo meli prav tako s šibedahom, le v krema barvi. Tolk lep avto je bil. Takoj bi mel še eno.

sej je men tut..sam bi res res res mel nekej večjega in s klimo..
CX :BigThumbs:
zato pa prodam..

mirchi

Veloce si ti mal not padel.Zlezejo citrončki pod kožo a?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Veloce

Ma meni so Citroeni od vedno všeč. Meli smo GS Pallas - carski avto, potem je bil moj prvi Citro AX Caban diesel, fantastična petarda, ki gre na mandarine in na zadnje sem kupil novo Xsaro HDI Exclusive 110KM, s katero sem v enem letu in pol prevozil 100.000km brez ene same težave. Zelo hvaležen in nezahteven avto (katerega pa je redni servis dražji, kot za BMW 320d). Potem so me napalili BMW-ji in od takrat sem mal pozabil na Citroene, zdej me je pa spet upalilo in sem presrečen z XM-om.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Gox

Spet sem srečal tega ... ponavadi ga pelje starejši moški.

grozny

tega sm tudi jaz zadnič v Kp vidu.
matr da biu dnar bi ga kupu enga GS-a

ko se kot froc v kakem avtu voziš ti kar ostane v krvi zgleda
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

dani77si

Citat od: grozny;63534tega sm tudi jaz zadnič v Kp vidu.
matr da biu dnar bi ga kupu enga GS-a

ko se kot froc v kakem avtu voziš ti kar ostane v krvi zgleda

pismu..noben nima jurja pa pol za izpolnitev otroških sanj..