"Piksna"

Začel/a bajsi6, Julij 04, 2007, 08:21:58 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bajsi6

Pozdravljeni!
Ne dolgo tega sem postal lastnik picassoja. Zadovoljen zelo. Mi pa manjka ena malenkost (poleg vsega, kar ta avto ima) in sicer: kam vi postavite pločevinko pija?e, ko greste na dalj?o vožnjo? Tista "odprtina" na vratih ne prenese odprte piksne red bulla, recimo. Vsi v avtu spijo, jaz pa ?ejen.
Ni slabih avtomobilov, so samo slabi šoferji!

hadei

Kar se red bull pixn tiče je tako, da jo odpre? in takoj spije?. Problem re?en. Ali pa potisne? sopotniku pixno v roke, da ti jo drži dokler voziš. Ena od variant je tudi, da se ustavi? na primernem mestu, spije? napitek in pretegne? noge.
[SIGPIC][/SIGPIC]

marjank

odkar vozim avtomatik skoraj ne razmišlam kam bi kaj postabil , saj z eno roko skoraj nimam kaj počet ,tako kot z levo nogo

garac

odre?e? eno standardno pločevinko, ki paše v nosilec, potem piksno energijske pija?e postavi? v to piksno, ali ?e bolje obstajajo tudi plastični lon?i izolirani s stiroporom pa to postavi? namesto piksne noter pa energy drink
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deyo

Jaz pa nimam problema s piksnami, ker ponavadi kupim pijačo v steklenički ali plastenki z pokrov?kom.
Pa odločim kar na desni sedež.

marjank

?e se poleg vozi ?e žena pa ona poprime zadeve ,katere jaz ne morem dr?ati:emot113:

Jerry

Po moje da so tole same alternative.....odgovora pa ni.

Edina varianta je da jo da? v sovoznikov predal....in ?e takrat ne sme biti sedež preveč naprej....pa sovoznik mora pri miru spat. drugače pa red bull v fla?ki????
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

boga

Po moje je garaceva metoda se najboljsa, ali pa tista, ne pit pija? iz tamalih konzerv. Sicer pa sploh ne vem, kje je fora da pijete to kemijo, itak ne pomaga ni
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

michoBX

Citat od: boga;13057Sicer pa sploh ne vem, kje je fora da pijete to kemijo, itak ne pomaga nič.

Ljudje smo razli?ni in prav tako različno deluje pija?a na nas. Popijem pa to eno al dve na leto, ko vozim na morje ponoči - se mi zdi da je kar hardcore za ledvica tole, ?e se preveč pogosto zaliva? s tem...

drugače pa tist energydrink lah brez blema na ex zvrne?, ni potrebe po odlaganju.

Ko sem prebral naslov teme, sem ?e mislil da picca primerjate s piksno, pa vidim da ne, hvalabogu ;)
Hja, dougcajt mi je ja...

psemek74

Glede piksen ne vem ... izkusnje s plasticno flaso je pa taka.Spodnji predal pod pepelnikom un veliki  je zelo prakticen  , tja not spravis eno ali dve pol literske plasticne  flase s pokrovckom  tak da ... NAZDRAVJE
Ati,mami nas Ziga :emot113: cetrti pa je napoti, se 1mesec :ahh1:

psemek74

Pa ko vsi drugi spijo zraven tebe , lahka kamot vzames pa pijes.
Ati,mami nas Ziga :emot113: cetrti pa je napoti, se 1mesec :ahh1:

Jerry

Citat od: boga;13057Po moje je garaceva metoda se najboljsa, ali pa tista, ne pit pija? iz tamalih konzerv. Sicer pa sploh ne vem, kje je fora da pijete to kemijo, itak ne pomaga nič.

Kaj ti prižakuje? od te kemije? Bi rad tekel na 100m sv. rekord ali samo ostal buden?
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

hadei

:emot15:.......vsaka ti čast za to, JERRY.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Falcon

Jaz sem kupil plastičen zaboj?ek, ga vtaknil med prednja sedeža in imam noter vse sorte stvari, med drugim tudi pijačo, pa CD-je itd.

yecora

Eni ste pa res brihte. Zakaj red bull? Ker ga spijem dvakrat letno in MI pomaga bit pokonci celo no?, ko gremo na dopust. Drugi lahko zarad mene jeste gola? med potjo, pa to ni moj problem, ?e vam paše. Ok? Vseeno hvala nekaterim za odgovore, ker picasso poleg vseh uporabnih malenkosti vseeno nima držala za omenjene piksne.