Xenon kit

Začel/a Xandrej, April 15, 2007, 02:09:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Ja no ?e je tako pa gremo na LPP : Garač, Aiwa, Maxss, Markolin, Deyo, pa ?e kateri te?ko-kategornik bi se našel. Mislim da bi vsi iz kavic in malic zbežali :emot15:.

p.s.: men se rola :emot68:

hadei

Ni ravno govor o xenon kitih temve? o ksenonkah...ta pravih. ?e je ?e pri teh problem, potem so "nahbau" ksenonke ?e bolj mote?e.
[SIGPIC][/SIGPIC]

nanipero

A je kdo daju v c4 xenonke pa kako se tm to not da?

Gox

Kako je z dolgimi lučmi in xenon kitom?

V?eraj se je pripeljal mimo kolega, ki je kupil Leona FR. (7 mesecev star) Vgrajen ima nek xenon kit. Ko me je peljal se je hvalil kako to dobro sveti in da ne rabi niti dolgih luči...

No sej pri kratkih je res svetilo lepo belo in svetlo. Samo pa ?e je preklopil na dolge luči, pa skoraj ni bilo opaziti razlike. (snop se je samo malo raz?iril)

Pomojem mu pri dolgih lučeh manjka vsaj ?e "100metrov svetilne dol?ine" ...

Verjetno ima kak slab xenon kit, ali pa neprimerne luči za vgradnjo. Pomojem tudi ble??at morejo kar precej. (tega nisem ?e testiral dokler se ne srežava na cesti)

Moje mnenje je da bi dolga luč morala svetiti "dolgo" ne pa samo malo ?ir?e.

Lp
Goran

Xandrej

Xenon je tak močan, da nevidiš razlike ko vžalta? dolge luči (sve?e)...

neyc

?e ma on samo xenon kratke, je logi?no da pol dolge se ti ne zdijo nevem kak... ?e dolge menja? pa je...pol pa vidiš do sesednje vasi....

CitroDS

Jaz bi ta xenon kit vgradil v xm-a in me zanima ?e je to izvedljivo in ?e je priporo?ljvio glede na to koliko je star avto? Gledam malo za temi kiti in se dobi ?e za 100 ali ?e manj evrov. Na kaj moram gledati ko kopujem kit da mi nebo scvrlo fokusa v xm-u? Koliko w priporočate?
?e mi odpove ta xenon kit mi vseeno ostane ?e dolga luč ne?
In ?e to za xm majstre, ali sveti na bc kaj ?e je ?arnica zanič spredaj?
Hvala za odgovore!

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Xandrej

1. Xenon ?arnica je hladna (zato pri serijskem pranje luču ker sneg ne stapla recimo)

2. kupiš Xenon kit ki je čimbolj bele barve snop svetlobe in, da je namesto originala mislim, da ima XM za kratko luč H1 drugače H7 ali kupiš H1 kit ali H7 kit...

3. ?e ti odpove recimo xenon imaš dolge valjda saj imaš ločene fokuse.

4. Naj ti prodajalec da GARANCIJO na xenon kit pa kaj vsebuje ali ?arnice ali balaste ali oboje najbolje je oboje.

5. probaj dat ?arnico ven pa boš videl ?e sveti BC kaj da gnjavi.

Gox

Kaj pa xenon kit v H4 izvedbi? Je potem to bixenon, sta kratka pa dolga luč xenon?

(sem pozabil povprašat soseda kakšne ?arnice ima to v Leonu. Na prvi pogled se mi je zdelo, da so H4-ke. samo ?e sedaj bolje pogledam po sliki podobnega Leona z interneta, mislim da ima dolge in kratke ločene. Zato tudi dolge potem zelo slabo svetijo, oziroma skoraj ni razlike v primerjavi s kratkimi xenon)

LP

Xandrej

Tako zgleda H4 xenon kit ker vsebuje takorekoč 2 ?arnici je malo dražji od ostalih.

CitroDS

Ok hvala za odgovor Andrej. ?e nekaj, je treba homologirat to? Kolik?na je kazen ?e ti recimo zateži zato?

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Xandrej

Ti samo daj belo svetlobo pa ti nih?e nebo težil...

drugače pa se neda homologirat xenon kita...

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Da vas ne bo predrago stala poceni boljša vidljivost - ksenon kit...
[SIGPIC][/SIGPIC]

CitroX

Naj kar kasirajo, ker xsenon kit  zelo moti nasproti vozeče avtomobile. če je pa avto še naložen, moti verjetno še satelite.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -