XP voznikov sedež

Začel/a cvicek, September 08, 2015, 08:45:53 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

cvicek

Lep pozdrav vsem ljubiteljem citroenov. Sem 5 let lastnik XP in sem kar malo razočaran nad kvaliteto materjalov in izdelave teh xsar. Pred to sem imel 12 let xsaro break 1.9tdi 90 in z njo do270000 km nisem imel defenitivno nobenih problemov. Izvrstno vozilo. Sicer tudi z XP ni kaj hudega, a je vse v njej bistveno ceneno. Nima obratomera, opomnika nepripetih pasov itd. Najbolj pa sem žalosten, ker vanjo niso vgradili pasivno krmiljene zadnje preme-ko jo enkrat imaš in se navadiš voziti z njo, je brez vožnja prava groza. Pa še kar nekaj stvari je xsara imela, ki jih XP nima in zato sem se na začetku prav spraševal takaj se sploh imenuje "XSARA" picasso in ne samo picasso. Toliko za uvod, sedaj pa k problemu, ki me tare: voznikov sedež je začel pop petih letih in 70000km razpadati. Na levi strani so pod blagom že ne samo čuteči temveč tudi vidni fedri tako, da je samo še vprašanje tednov kdaj bodo to blago pretrgali, potem pa ne vem kaj bom naredil. Nimam 150 kg in tudi vozim ga več ali manj samo jaz. Povejte mi kaj o vaših izkušnjah z tem in  kaj ste naredili. Hvala.

sl1

Za nekatere Xsare Picasso se dobi pena posebej, za nekatere pa samo skupaj z blagom.
Katera je, se loči po številki šasije. Če je pena posebej, potem ti jo lahko obnovi vsak tapetnik, ker se blago lahko sname. Če pa je špricana v blago, potem pa ni druge kot cel sedalni del dobiti od drugega avta ali pa kupiti novega.