Zadnji sedež za voznikom - naslonjalo čudno poka

Začel/a tadej81, Avgust 28, 2015, 02:40:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tadej81

Hej... ne vem, če se je kateremu že zgodilo kaj takega oz. dogajalo.

Zadnjič se kolega usede zadaj za voznikom in se nasloni na sedež na naslonjalo in čudno poči, tak woofer zvok, ta basovski. Potem grem gledat v prtljažnik kaj se zgodi in če se močneje nasloni, se zadnja stranica sedeža rahlo izboči ali zravna, ne vem ali je zvita tista kovina zadaj. Nisem še tega zasledil prej. Sem pa dan pred tem imel sedež podrt, ker sem vozil not likalno desko, ampak to spet ni takšna teža, da bi tole zvilo, ali?

Kako bi pa lahko odpravil to težavo... any ideas? Malo je annoying, če se malenkost bolj nasloniš ali pa če lih malo po gasu stopim in "pospešek" pač pritisne tistega, ki zadaj sedi na naslonjalo.

Imel kdo kaj podobnega? :)

Je pa mkIII Tourer.
Thx.
C5 Tourer 1.6 HDi 112 - 2011

jumper1

Imel isti primer na c4 pa sem samo sponji del naslona prevleko odhaklal da sem prišel z roko do te pločevine v sedežu in jo potisnil močno proti prtjažniku tako da sem jo malce zvil in je mir.Likalna deska verjetno ni bila pretežka lahko da si se z roko naslonil na tisto pločevino in jo je zvilo.

tadej81

Takoj danes to poskusim naredit. Upam, da mi rata. Možno, da sem se res naslonil z roko... aaaa... neeee... zadnjič sem moral po tuš kabino in sem jo moral postavit diagonalno in še to pokončno na rob v škatli. Ta zadeva pa je kar precej težka, ker je pravo steklo. Od takrat pa se nihče ni zadaj še peljal. To bo to.

Hvala za idejo in odgovor :) Imam lih danes namen avto oprat in se bom še potem s tem sedežem malo poigral in ga naravnal.

Lep dan ;)

tadej81

Sem poskusil, ampak je nemogoče snet oz. odhakljat prevleko :/ Bom se še pomatral malo.

zlikovski

tadej81

Citat od: zlikovski;207724Jaz sem boksnil v sedež pa je mir.

In točno to je pomagalo. Sicer sem se ene parkrat ful močno s sunkom naslonil in je sedaj vse ok. Thx za pomoč.