Zadnji kolesni ležaji

Začel/a Jerry, Junij 30, 2007, 10:44:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jerry

Zašeli so se mi ogla?ati ležaji na zadnjih kolesih. Na Anetu je cena 130?, rabim pa dva taka kompleta, imam pa 30% popusta. Ker sem navajen iz drugih avtov ( Yugo, R5, golf 2) so bili precej cenejši me zanima kako sploh izgledajo ti ležaji na Pic-u.
Je ?e kdo moral menjati? Je opravil na servisu in kakšna je bila ceNaš
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

boga

A v trgovini z ležaji se jih ne dobiš Imaš kakšno mero?
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Jerry

Ne. šel sem pa? v trgovino in na podlagi prometne(in da ima samo ABS) mi je povedal ceno.

garac

boga ima prav, dobi mere in vpr?aj recimo v ?en?ur tinex, sigurno pa se dobi ?e kje ceneje

http://www.tinex.si/index.php?id=376
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

boga

Jerry, kaj je zdaj s temi ležaji?:Hammer3:

Jerry

Na servisu mi je ko sem vprašal za ceno rekel, ?e sem prepričan v to da so fu?. Povedal mi je da to sploh ?e niso menjali in da se to zgodi v glavnem v primeru, da bi imel avto karambol.

Potem sem šel do mehanika in sva zadevo pregledala(stojim pa? zraven) in ugotovila, da bo držalo da je z njimi vse v redu.

Povzetek.....v glavnem naj ne bi odpovedali???.....baje pa je zelo lahka menjava napram prej?njim modelom ležajov...ni potrebno ničesar izbijati tako kot včasih.

boga

To je dobra novica, se mi je zdelo čudno, da bi ležaji tako hitro popustili. Verjetno so se francozi kaj nau?ili na slabih zadnjih rokah na nekaterih modelih, sem bral ?e v ve? temah. Tudi prednje na picu, ki sem jih ?e menjal so menda kasneje zrihtali.

Jerry

Kako pa se vidi-sliši ?e roke ne delajo v redu?