Prvi dostavnik

Začel/a XMAR, Julij 27, 2015, 11:46:02 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

XMAR

Citat od: antasi;206323Evo končno rešen problem.
Našel sem avto za picopeka.
Pogoji so bili atraktivnost, oldtimer, francoz...
in vse to imam doma
sem čisto pozabil na tale avtoček
plastična karoserija, nič ne rjavi zgoraj,
mala poraba
zadaj ogrooomno prostora
vtičnica 12V  0.5A zadaj za priklop grelca za pice
veliko prostora na avtu za reklamo...
kaj bi še rad boljšega.
Dam ga v brezplačno uporabo
s tem da mi plačujete samo mesečni najem in stroške servisov popravila in goriva.

Ste za to.
Odgovor prosim na mail,
da tukaj ne bomo smetili temo

picopekbomkobomvelik@gmail.com
Kje si pa to Simca Matra Rancho našel?

antasi

Citat od: XMAR;206324Kje si pa to Simca Matra Rancho našel?

imel sem namen pizo z njim prevažat pa mi je biznis propadu
ker sem dobu v enem mesecu samo 3 naročila
pa še to od kolegov
pol sem pa šel nazaj v šolo
zdaj mam pa trenutno počitnice pa lahk doma na računalniku sedim pa
pomagam pri razvoju citroen foruma z novimi idejami.
še en mesec pol bom pa spet v šoli in ne bo več cajta tak da me zdej vpraši če imaš še kaj
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Lovro

Heh, zdaj mi je jasno, zakaj ni komentarjev one moje reportaže o srečanju v Travniku (BIH).

Tukaj ste si našli več zabave :emot77:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

XMAR

Citat od: antasi;206326imel sem namen pizo z njim prevažat pa mi je biznis propadu
ker sem dobu v enem mesecu samo 3 naročila
pa še to od kolegov
pol sem pa šel nazaj v šolo
zdaj mam pa trenutno počitnice pa lahk doma na računalniku sedim pa
pomagam pri razvoju citroen foruma z novimi idejami.
še en mesec pol bom pa spet v šoli in ne bo več cajta tak da me zdej vpraši če imaš še kaj
Ti pa res smešen!
Zakaj je potem ta forum, če ne znate pomagati?

krtija

@XMAR: Tebi žal tudi Chuck Norris ne more več pomagat... Admine pa prosim, da zablokirajo citate.

XMAR

Citat od: krtija;206330@XMAR: Tebi žal tudi Chuck Norris ne more več pomagat... Admine pa prosim, da zablokirajo citate.
Kaj sem ti storil hudega?Nič!
Zakaj me sovražiš namesto da bi mi pomagal?

krtija

To ni sovraštvo, to je samo moje obupavanje. Veliko jih je poskusilo pomagati pa ni šlo. Evo še en poskus: citroen LN, zadnje zice ven pa je star, z dušo in poceni. Bo OK?

XMAR

Citat od: krtija;206337To ni sovraštvo, to je samo moje obupavanje. Veliko jih je poskusilo pomagati pa ni šlo. Evo še en poskus: citroen LN, zadnje zice ven pa je star, z dušo in poceni. Bo OK?
Zelo malo jih je, pa še predrag je.
Kje si pa njega našel?
Ti kot vem ne obupaš!Škoda te je, da bi bil kreljo,veš?

Romzi

Za pice je dober vsak avto, ki je sposoben to preživet.
Kak clio 2 brez zadnjih zicov (al pa dostavna verzija) bi bil odličen, za atraktivnost pa poskrbi firma ki se ukvarja z nalepkami. Recimo.

XMAR

Citat od: Romzi;206341Za pice je dober vsak avto, ki je sposoben to preživet.
Kak clio 2 brez zadnjih zicov (al pa dostavna verzija) bi bil odličen, za atraktivnost pa poskrbi firma ki se ukvarja z nalepkami. Recimo.
Drži!
Samo, a res nihče nima izkušenj z C15?

krtija

Èe imaš budget 100eur se pač ne greš biznisa na svoje, ane... Vsi bi imeli nekaj starega, z dušo, varčnega, poceni, nepokvarljivega in...bordo zelene barve. Žal tako ne gre.

XMAR

Citat od: krtija;206344Èe imaš budget 100eur se pač ne greš biznisa na svoje, ane... Vsi bi imeli nekaj starega, z dušo, varčnega, poceni, nepokvarljivega in...bordo zelene barve. Žal tako ne gre.
Poznam te scene in takih igric se jaz in moj prijatelj ne greva.
Kaj je narobe s C15 da o njem nič ne poveste?

mirchi

Folk ta brihta smeti po forumu,vas vlece za nos,vi se pa trudite z njim. A ni skoda prostora?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

krtija

Niti ne. Moraš priznati, da je vsaj malo zabavno... Saj je čas kislih kumaric. Ljudje so na dopustih, svetovcu..., nam revežem je pa samo to ostalo. Saj bo bolje...

Romzi

Citat od: XMAR;206343Drži!
Samo, a res nihče nima izkušenj z C15?
Imam.
1x sem enega videl ki se je prelomil na pol.