Prvi dostavnik

Začel/a XMAR, Julij 27, 2015, 11:46:02 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xantos

Js pa predlagam Xantijo V6 Activa karavan. Mogoče malo večja poraba, prostora kolikor hočeš, ovinke bo pa peglala ;)
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

mirchi

Kaj pa kak cx resilec? Da resi kak problem z lakoto. Resevanje zivljen tak al drgac. Ker je visok lahko pice nalozi v nadstropjih.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

andraž

Super avto za dostavljet pizze se mi zdi Renault Exspress, R5 s škatlo zadaj. Miren tek motorja, 1,4, ki te ne dela živčnega, odlične vozne lastnosti, če je treba zelo hitro do lačnih strank in velike bočne stranice, kamor se prilepi nalepka firme, da bo vsem jasno, kdo ima najhitrejšo dostavo v kraju... Lahko pa še nalepka Citroenar, ker si tukaj prebral idejo, pa za člane foruma 20% off na pizzo, pijača zastonj.

XMAR

Citat od: Tiki;206292Eeee, to! Pa še jaz vem za enega dizla, poceni, tehnično brezhibnega...
Ma hecam se, jst sm še vedno mnenja da za pice razvažat je katra pa pika! Pa da se še tudi dobit kako ki je še vozna, pa kolikor se da neizpravna, kot se za dostavno vozilo spodobi =))
Bravo!
Si jo mogoče imel?

Citat od: ModelJT;206293Ja dobiš že sam za 4 jurje! Ne vem kva se je zgodil s temi katrami, to je v neki mescih iz 500€ na 5 jurjev pršlo..... Največ krši se za jurja prodajajo.
Èe bi kaj poznal zgodovino in trg ter omenjeni voz kdaj imel bi ti bilo vse jasno,tako ti pa žal ni!

Citat od: antasi;206294kake štiri jurje za katro??
tule imaš dve katri za 10 eur
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9883224&show=1&avto=Renault%20R%204
Za dele mogoče,ja.

za picopeka sem pa končno našel nekaj primernega
pa da je oldtajmer
sicer ni citrojen je pa fijat!
zadaj ima keson za prevoz pic
ima lepo obliko
edino za pozim je problem ker tale model še ni imel gretja
ampak če boste imel pečko za pice se da to rešit
da ti greje tud kabino
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9918554&show=1&avto=Fiat%201100%201100ELR
Kaj izzivaš?

Citat od: Èojko;206295Ima Gule prav ko pravi, da je forum dolgočasen. Brez Keže ni več tak kot je bil.
C15 bo kar pravi. če ga imajo zidarji in pleskarji bo tudi za pizze ok. Le da bo dela dovolj, da se motor ne ohladi in da ga vozi nekdo z nežno nogo.
Drži.
Keža, pridi nazaj!
Èe nisi zahteven in ne divjaš je C15 zakon!

Citat od: xantos;206296Js pa predlagam Xantijo V6 Activa karavan. Mogoče malo večja poraba, prostora kolikor hočeš, ovinke bo pa peglala ;)
Kaj je s teboj narobe?

Citat od: mirchi;206300Kaj pa kak cx resilec? Da resi kak problem z lakoto. Resevanje zivljen tak al drgac. Ker je visok lahko pice nalozi v nadstropjih.
Veš za kakšnega?

Citat od: andraž;206305Super avto za dostavljet pizze se mi zdi Renault Exspress, R5 s škatlo zadaj. Miren tek motorja, 1,4, ki te ne dela živčnega, odlične vozne lastnosti, če je treba zelo hitro do lačnih strank in velike bočne stranice, kamor se prilepi nalepka firme, da bo vsem jasno, kdo ima najhitrejšo dostavo v kraju... Lahko pa še nalepka Citroenar, ker si tukaj prebral idejo, pa za člane foruma 20% off na pizzo, pijača zastonj.
Super ideja!
Veš za kakšnega Express-a v dobrem stanju?

Čojko

Dak bi tudi bil dober za pizze razvažat. Ali misliš razširiti dejavnost? Ideja nikakor ni slaba. Kraj je turističen čez celo leto,...

XMAR

Citat od: Èojko;206308Dak bi tudi bil dober za pizze razvažat. Ali misliš razširiti dejavnost? Ideja nikakor ni slaba. Kraj je turističen čez celo leto,...
To je tudi dobra ideja!
A bi se pridružil?

xantos

Citat od: XMAR;206306Kaj je s teboj narobe?

Kdor me pozna (osebno ali forumsko) ve, da je marsikaj z mano narobe. Sem pa najbrž eden redkih, ki me ni sram to tudi javno priznati... Pa mislim, da je večina (če ne kar vsi), ki ti je v tej temi odgovorila malo premaknjenih. Si kdo upa javno priznati da je z njim nekaj narobe? :emot157:

XMAR

Citat od: xantos;206310Kdor me pozna (osebno ali forumsko) ve, da je marsikaj z mano narobe. Sem pa najbrž eden redkih, ki me ni sram to tudi javno priznati... Pa mislim, da je večina (če ne kar vsi), ki ti je v tej temi odgovorila malo premaknjenih. Si kdo upa javno priznati da je z njim nekaj narobe? :emot157:
A greva na šnopčk?

andraž

Javno priznam. Sigurno je z mano kaj narobe. Koliko vedo tisti, ki me poznajo. Ampak Renault Express se mi zdi res nor za pizze vozit!

XMAR

Citat od: andraž;206313Javno priznam. Sigurno je z mano kaj narobe. Koliko vedo tisti, ki me poznajo. Ampak Renault Express se mi zdi res nor za pizze vozit!
Èe si ljubitelj francozov kot jaz in moj prijatelj potem nisi nor!
Kaj ti je hudega na tem vozu?

mirchi

Citat od: XMAR;206314Èe si ljubitelj francozov kot jaz in moj prijatelj potem nisi nor!
Kaj ti je hudega na tem vozu?

Ce si ti kaj drugega kot provokator sem jaz Brad Pitt...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

xantos

Citat od: mirchi;206316Ce si ti kaj drugega kot provokator sem jaz Brad Pitt...

Pa se mi je zdelo, da me na nekoga spominjaš! :Hammer3:

Čojko

Vročina je popustilja, je pa polna luna:Hammer3:

XMAR

Kaj je z vami?
A niste tu da pomagate?

antasi

Evo končno rešen problem.
Našel sem avto za picopeka.
Pogoji so bili atraktivnost, oldtimer, francoz...
in vse to imam doma
sem čisto pozabil na tale avtoček
plastična karoserija, nič ne rjavi zgoraj,
mala poraba
zadaj ogrooomno prostora
vtičnica 12V  0.5A zadaj za priklop grelca za pice
veliko prostora na avtu za reklamo...
kaj bi še rad boljšega.
Dam ga v brezplačno uporabo
s tem da mi plačujete samo mesečni najem in stroške servisov popravila in goriva.

Ste za to.
Odgovor prosim na mail,
da tukaj ne bomo smetili temo

picopekbomkobomvelik@gmail.com
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB