Pod vozilom luža

Začel/a hahehihoh, Julij 21, 2015, 02:59:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hahehihoh

Pozdravljeni

Zadnje dneve se mi dogaja, da je pod vozilom lužica. Nahaja se nekje pod sredino avta.

Olja ne zmanjkuje, niti nafte.

Izgleda kot voda. Je to mogoče zaradi klime? Je smiselno iti na servis?

Vozilo je C4 2013 84kW eHDi

tomaz555

Na servis boš šel, ko ne bo več lužice pod avtom in ti bo vroče. (Ne bo delovala klima)

hahehihoh

To pomeni da nekaj s klimo ne štima? Kaj pa?

ModelJT

Nič ni narobe s klimo... Tako mora bit. To kar teče je kondenz. Èe imaš doma klimo, ti verjetno isto kaplja na zunanji enoti.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Samo preveri ali je voda, ali kaj drugega in to je to.

zlomjo

Opazuj tudi pod drugimi avti, boš videl da imajo vsi lužico zaradi klime.

xpuser

Nevem zakaj je potrebno spraševat, prst notri namočit in takoj vidiš kakšne barve vonja je.

andraž

Tako vroče je, da od vseh avtomobilov s klimo kar kaplja, toliko kondenza se nabira

superca13

Joj pod mojim avtom je tudi luža. Še posebej velika je, če pri Mercatorju desno zavijem in parkiram, po 13. uri.  

Zgleda da bom moral do Toniya.

andraž

Včeraj sem tudi jaz opazil nekaj zelo podobnega. Ista trgovina, bilo pa je po 15. uri... Me skrbi.

CEPETKO

Kondenz ti je pritekel če stojiš na mestu enih par minut v tej hudi vročini tudi v motornem prostoru se pojavlja v kapljicah pod cevmi kjer so alu spoji. Sicer je na sredini avta namenska cevka za izpust kondenza ki priteče pod sovoznikovimi vrati ven.
Citroen - kreative tehnoloži.

hahehihoh

Se iskreno opravičujem za vorašanje in ne bom vas več nadlegoval. ;)

xpuser

Ni nadlegovanje ampak logika. Saj se boš navadil imaš citorena ;)

superca13

Citat od: hahehihoh;206126Se iskreno opravičujem za vorašanje in ne bom vas več nadlegoval. ;)

Ejga, se hecamo malo :BigThumbs:

xpuser