Poliranje

Začel/a krtija, Junij 22, 2015, 02:59:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

krtija

Rabim info, kje se v bližini Ljubljane dobro polira avtomobile. Sprašujem za kolega, ker bi rad dal Viso zrihtat. Raje kakšen evro dražje pa kvalitetno, kot poceni pa za en kakec.

zlomjo

A v Prlekijo pa ga ne bi peljal polirat?

isarajli

Tam ne poznam nič takega, maš pa v bližini sl.konjic stručkota, mislim da okoli 100€ bi ti vzel.
P.s: Èe slučajno koga zanima rdeča visa (mislim da od 1.lastnika) lepo vozna, je v mojem kraju naprodaj, lahk se več pozanimam....
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Zeko124

V okolici Ljubljane je en doktor za takšne podvige, ampak je čakalna lista kar dolga, kolikor vem. Avtokozmetika MP (Matej Pavlič). :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlomjo

Jaz sem se pred letom in pol menil s CEPETKO-m za poliranje spačka. Mogoče bova letos realizirala.

andraž

V Lj. so problem cene teh poliranj. Začnejo se pri 150 za čisto osnovno zgodbo, če pa se polira 2x in uporablja neke specialne preparate, pa cena leze proti 300, kar je čisto preveč... Je pa res, da dam raje nekaj več, kot da se na soncu vidijo lise, ki jih je naredila polirka, kar je na temnih barvah zelo pogosto dogaja...

DejanO

Uporabljam seveda samo preverjeno robo. Globinsko ga tudi lahko očistim.
Kaj praviš na to, cca 3 ure dela je z njim!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

sl1

:BigThumbs: Pismu, saj se pleh se bolj sveti kot krom!

Tiki

Èe dolenjska ni predaleč je tudi v Šentrupertu en profi za poliranje...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

krtija

@Tiki: a maš kontakt?
@Dejan: Lepo, lepo. Sam ti nisi tako blizu.

DejanO

Lahko si kakšen izlet omisliš, prideš do mene ti dam mojega Spačka in gas kajpa vem na ptujski grad, v Bioterme se kopat, ptujske terme,.....ptujsko klet, opa potem morata biti dva.

PS Jaz se tudi vozim k Jerovšku v Grosuplje na servis, pa mi ni žal za km.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive