menjava dnevnih avtomatskih zarnic

Začel/a vip3er, Junij 01, 2015, 04:11:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vip3er

Lep pozdrav..zanima me kako se menja zarnice poziciskih dnevnih luci..ali jeres tako zakomplicirano kot pravijo na servisu in ce res stane ena zarnica 30euru...hvala za odg

pixxel

kot je meni znano  je se drazja
ampak poglej forume so se kar razpisali ze o tem

kodrnusa

Jaz sem jih ravno menjal, ker sem mel prej ledice notri (prejšnji lastnik je vgradil).
Si je kolega -serviser kar dobro lomil roko, še ledica je notri padla pa smo jo z žico eno uro ven vlekli. prišlo me je pa 48€ za obe. Drugače naj bi bile 35€ ena.

vip3er

Citat od: kodrnusa;204058Jaz sem jih ravno menjal, ker sem mel prej ledice notri (prejšnji lastnik je vgradil).
Si je kolega -serviser kar dobro lomil roko, še ledica je notri padla pa smo jo z žico eno uro ven vlekli. prišlo me je pa 48€ za obe. Drugače naj bi bile 35€ ena.

Kje pa si jih dobiw?? Al ti je serviser zrihtu..ker res ne mislim dat 100 euru za 2 kur...e zarnice..:Hammer3:

Xandrej

Kupite si avte za 30 jurjev pol pa ni za žarnice? :Hammer3:

kodrnusa

Citat od: vip3er;204087Kje pa si jih dobiw?? Al ti je serviser zrihtu..ker res ne mislim dat 100 euru za 2 kur...e zarnice..:Hammer3:

Serviser mi jih je zrihtal. 2 komada 48€ pa še 10% popusta.

xpuser

Citat od: Xandrej;204098Kupite si avte za 30 jurjev pol pa ni za žarnice? :Hammer3:

saj za gume zmanja in nek noralen servis tudi.

altair123

Ni pošteno "bit pametnejši" od nekoga, ki ni pripravljen dat 100€ za dve žarnici, pa ima lahko avto za tisoč ali stotisoč evrov. Govora je o žarnicah in ne avtomobilih. Èe si pripravljen dat za avto 30000, še ne pomeni, da boš za žarnico (ali buteljko vina) pripravljen dat 50.

xpuser

Èe jo sam neveš zamenjat.Enako platišča lepa so 18 colska, a kaj ko nova pnevmatika stane, jok je pa tudu če 16 colska feltna ne gre gor.

Vlado333

@ XPUSER res me zanima, če ti vsako stvar ki jo potrebuješ, kupiš in plačaš po POLNI ceni, vse kupuješ izključno original, ješ samo v restavracijah tipa JB, Strelec, Zemono ter kupuješ samo premium znamke pnevmatik.
Opažam, da zelo rad "napadeš" forumaša, ki bi rad pri določenih stvareh prihranil kak evro.

vip3er

Citat od: Xandrej;204098Kupite si avte za 30 jurjev pol pa ni za žarnice? :Hammer3:

Kaj te  briga kaj se jst zanimam...ne za 30 ampak se vec...kreten:argue1:

Xandrej

Žarnice si raje kupi ko pa da grdo pišeš po forumu!

xpuser

Jaz na to gledam drugače, skrbim na vozni park in vem da morajo bit avti čim bližje 100% izpravnosti.Ker kdor se notri vsede hoče da se brez težav pripelje kamor je hotel in tudi nazaj.
Spet sam gledam tako da nisi sam v prometu kar pomeni da se lahko nekodo poškoduje ali pa umre ker se je šparalo in nekaj improviziralo.

Zato mi dvigne ker se joka na osnovah-da si viden da se lahko ustaviš.
Drugič preden kupite poglejte za ceno pnevmatik, kako se menja žarnice in koliko je servisiranje.Ne se pa zaletet ker je poceni ali pa nov v akciji.

jumper1

Citat od: Vlado333;204170@ XPUSER res me zanima, če ti vsako stvar ki jo potrebuješ, kupiš in plačaš po POLNI ceni, vse kupuješ izključno original, ješ samo v restavracijah tipa JB, Strelec, Zemono ter kupuješ samo premium znamke pnevmatik.
Opažam, da zelo rad "napadeš" forumaša, ki bi rad pri določenih stvareh prihranil kak evro.

To je vedno,se ne splača obrmenjevat z njim on vse ve razen nisem siguren če zna odpret pokrov motorja?

dalibor79

na autonovi na dolgem mostu sem jih dva meseca nazaj menjal in je res da ena stane 30e.je pa dobro da menjas obe naenkrat.:BigThumbs: