Proðoh Bosnom kroz gradove...

Začel/a gule, Maj 29, 2015, 06:55:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Naslednji vikend naj bi vse začelo delati...do takrat pa sanke in pir z seboj...juhuuu...imajo ratrake so v garažah...

V mojih starih temah je ta lokacija, ko sem z amijem hodočastil, ni bilo problemov, ker sem imel čisto nove stare michelinke(samo 30 let...), to je odgovor na tisto z dijano...

Ma kakšni bordi neki, bi še nogo zlomil...

sušo

Ne morš si noge zlomt. Maš obe prheftane na dilo. Lohk si recmo ramo spahneš al pa ključnico zlomiš...
Sam to je pa že druga priča duga.

Čojko

Ne morš si noge zlomt. Maš obe prheftane na dilo. Lohk si recmo ramo spahneš al pa ključnico zlomiš...
Saj to je ravno problem. Jeb** ti nogo v gipsu. Kako pa bo jedel čevape in pil pivo.:Hammer3:

gule

Kdo bo pa služu denar, če si pizdarijo naredim? Za mene so sanke in amen...

andraž

garac

ja tudi  s sankami se mi je že zgodilo, da sem šel peš v dolino s kepo v gatah, vesel, da sem v enem kosu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

Jah čelada, želva, komolčniki, kolenčniki, rokavice z oporo za zapestje... je obvezna oprema tako na bordu kot na sankah. Prava "puna ratna". In glih k se sestaviš, nastaviš, zazipaš, zapiptrakaš, zategneš te prime na potrebo. Niso hec tele zimske radosti.

Lovro

Citat od: sušo;211668...In glih k se sestaviš, nastaviš, zazipaš, zapiptrakaš, zategneš te prime na potrebo. Niso hec tele zimske radosti.

:emot77:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Na planincah sončece sije...res, da ni na sončni strani alp, a je res prelepo...

V dolini je ves dan bila megla, zato pa en izlet na planino.

Tisto v daljavi na prvi sliki je Vlašiæ(Paljenik) 1943 m/nv, mi pa smo bili na cca. 1600...Busovačke staje. In snega je žal še manj kot prejšni vikend. Bil pa je zato dober sprehod na vrh žičnice.

Po vsemu seveda malo jegerja, pirčka(črni Tomislav za zimske čase) in domače slanine z čebulo...:BigThumbs:

andraž

Romzi

Fantastično. Gule, občudujem tvoj pogled na zadeve in kako preživljaš prosti čas. :emot112:

gule

Citat od: andraž;211823Roštiljade pa nič?

Tu v tem pansionu imajo odlične čevape, klobase in sem računal na to da se tukaj pogostimo. Žal ne delajo in zato smo se zadovoljili z slanino in ostalim kar smo imeli z seboj...na srečo!

gule

Citat od: Romzi;211824Fantastično. Gule, občudujem tvoj pogled na zadeve in kako preživljaš prosti čas. :emot112:

Hvala...samo planiranje in želja so potrebni. Denarja zelo malo...:BigThumbs:

gule

Danes, no pardon včeraj. Pa sem skočil do Prnjavora. Seveda prvo planinska pot čez Vlašiæ do Banja Luke. In nato Prnjavor. Na poti nazaj zavil do našega starega Citro znanca Miroslava(Æire)v Banja Luko. Seveda so tu bili Nektarji in ostala pogostitev. No morala sva zaliti njegovega Clia in mojega X Traila...

Romzi