Servo olje

Začel/a Zoran1974, Maj 01, 2015, 09:05:15 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zoran1974

Pozdravljeni.
Ali ima kdo izušnje da mu teče servo olje? Opazil sem da mi teče servo olje,mislim da teče nekje tam kjer pridejo cevi na zobato letev. Sedaj pa me zanima kaj se da naredit. Ali obnova letve ali se dajo menjat tesnila? Hvala in lp

odpad

Puščajo tesnila na glavi volana, standardna napaka. Na mojem je bilo to urejeno pred enim mesecem pri Jerovšku. Namestijo ti obnovljeno, strošek celotnega servisa pa je dobrih 200 EUR.

BT-C5

na mojem tudi pred mesecem pri Jerovšku,ne izgubljaj časa in pokliči Jerovška.

odpad

aha, si potem zrihtal :D

BT-C5

ja,250€ pa še stabilizator je bil zamenjan,ampak vse urejeno v 4 urah(najvažneje)!
drugače moraš vse odmontirati(volansko letev)in pošiljat v LJ,tam popravijo in spet sestavit traja cca. en teden..

odpad

Mogoče imaš mojo glavo not :)

Sicer pa je Jerovšek trenutno tako zabasa, da so mi določili termin rednega servisa šele 14 dni po tem, ko sem jih vprašal, kdaj lahko pridem.

BT-C5

verjetno res,ja Jerovšek je  pač maher...

xpuser

Citat od: odpad;203007Mogoče imaš mojo glavo not :)

Sicer pa je Jerovšek trenutno tako zabasa, da so mi določili termin rednega servisa šele 14 dni po tem, ko sem jih vprašal, kdaj lahko pridem.

Saj to je nekak standard da se čaka vsaj 14 dni na redni servis.

odpad

Ponavadi je bilo v parih dneh.

Gox

Jaz imam navado da pokličem vsaj 10dni prej in povem kateri termini mi ustrezajo.

Do sedaj sem še vedno dobil tak termin da je bilo ok :)

odpad

Ko sem sedaj klical, je bil prvi termin, ki je bil na voljo, 14 dni naprej.

Pa ne da servisu karkoli očitam - vedno so korektni in svoje delo opravijo tip top. Gneča se pa naredi, ni kaj.

xpuser

Citat od: odpad;203020Ponavadi je bilo v parih dneh.

Eno je redni servis drugo kakšno popravilo.