2cv svetovno 2019

Začel/a garac, April 15, 2015, 07:38:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

moj glas za

rvaška
18 (94.7%)
talija
1 (5.3%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 18

garac

Znano je, da smo Slovenci narod brez jajc, najprej smo nekaj kakali in kandidirali v franciji za svetovca 2015, ker smo izgubili, smo potem popustili, čeprav bi lahko z lahkoto dobili srečanje 2017.

Pred kratkim, smo razpravljali o 2019, pa je bilo govora, češ Citroën ne bo dal denarja, takrat bodo praznovali 100 let...

In hvala bogu, našla sta se prva kandidata za organizacijo srečanja 2019.
Prvi so naši sosedje Hrvati, ki nam ponujajo legendarni Grobnik, brez sence, a bližina morja, lepo vreme...
Drugi so se ojunačili naši sosedje Italjani, ki nam ponujajo srečanje v bližini Cunea. Glavni seveda legenda Franco Grosso.

oboje je mamljivo, vabljivo, odločitev je težka!

Za 2021 se že oglašujejo Švicarji... fino, fajn!

Sam bom, kot kaže ostal brez še enega Slovenskega svetovca, ker bom potem že prestar, da bi se še ukvarjal z njim, ampak saj mi ostanjeo vsaj spomini 1995, s tem se tolažim:breaking_pc:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Super Hrvaška...edino srečanje, ki za moj BH standard ni predaleč...

dvorjan

A Slovenci pa ne bomo kandidirali za 2019?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

garac

Ja, z Grobnika, bom hodil domov spat..
Ja pa jade, mogoče bo po končno po letu 91 spet žur na Grobniku, gremo zvečer v Preluk ovinke polagat, al pa v Opatijo kurit gume?!
[SIGPIC][/SIGPIC]  

s.majovski@gmai

Poydrav vsem.
Naj se še jaz oglasim na temo.
Po tem, ko smo v Franciji izgubili svetovca 2015  sem se skoraj oddahnil, saj bi objektivno imeli velike težave z lokacijo svetovca v tej naši majhni Sloveniji. Zaradi tega se mi je porodila zamisel, da bi ga lahko organizirali skupno s Hrvati, oni bi poskrbeli plac (ob morju jim zares kampov ne manjka, tudi ogromnih...) , mi pa vse ostalo (promocijo, organizacijo, in vse ostalo). To se že dogaja za druge velike mednardne prireditve - prvenstva, ki si jih delita več sosednjih držav (nogomet, košarka itd.). Tudi v spačkarskem gibanju bi bilo po mojem to izvedljivo. Bi bili prvi in bi tako tudi dokazali, da spačkarstvo ne pozna meja in da je sodelovanje in prijateljstvo - tovarištvo še možno oz. še obstaja.
Ne vem, mogoče sem samo sanjač, a veljalo bi poskusiti. Kaj mislite??
LP
Sergij

zlomjo

Ideja je zelo zanimiva, vendar mislim da Hrvati znajo in tudi želijo narediti tudi vse ostalo. Ni pa nič narobe, če se dela skupaj. Glavno oviro vidm v ljudeh, saj po moje prebivalci naše regije še nismo dovolj zreli za tak podvig.

mirchi

Po eni strani nebi sodelovali z njimi,prvomajca pa mate pr njih...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

zlomjo

Mirč, kdo pravi, da ne bi sodelovali z njimi?

Lovro

Evo, glasoval za Lijepu našu :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

mirchi

Citat od: zlomjo;201963Mirč, kdo pravi, da ne bi sodelovali z njimi?

Obcutek po prebranem.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

antasi

Mi v društvu za ohranjanje X1/9(zakaj društvo?ni članarine ni pobiranje prispevkov, ni certifikatov, zvez in ostalih prisklednikov, kar imajo v klubih!)  vseskozi lepo sodelujemo s Hrvati.
Seveda "padejo" tudi kakše politične debate,
a k sreči smo oboji dovolj pametni, da nam 99 % problemov naredi politika-ozroma politiki.
Tako njihovi, kot naši.
Japajade da je jasno, da smo mi dunajski kočijaši,
hrvati so pa tati,
če to razumeš, potem ni problemov.
Èe ima pa kdo probleme sam s sabo, ima tudi s slovenci, kaj šele s hrvati
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

amipick

Italjani so ga že imeli,dejmo priložnost hrvatom...pa brez politike,prosim!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak