c4 sx l.2006 A/C KLIMA

Začel/a skos, April 14, 2015, 08:37:00 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

skos

Zdravo,

v petek sem na novo napolnil klimo pri serviserju in mi je lepo delala. Včeraj sem ugotovil, da je ponovno nehala delati. Slutim, da mi nekje pušča in me zanima ali je že kdo imel podobno težavo in kje je našel napako oz. kateri servis mi priporočate za popravilo klime?

hvala za informacije

alesz

Vrneš se tja kjer so ti polnili.Èe so naredili pravilno so ti dodali barvilo in bi se moralo videti puščanje.V večini primerov je pregled po polnjenju vračunan v ceno polnenja.........

skos

To je vse dobrodošlo, kar pravite in je opravil vse po postopku. Ampak me zanima serviser, ki se konkretno spozna na klime. Pri tem, ki sem bil ima samo vulkanizerstvo in to klimo napravo, nima pa servisa za klime?

bojanta

pokliči na avtiklimepro (Boris Ajnik). Meni so popravili, kar na sevisu niso znali. Od takrat, tega je že kakšnih osem let grem zmeraj k njim.

skos

super in hvala za informacije :BigThumbs:

mmm36

Pozdravljen; sam sem imel podobno težavo na Xsari Picasso 1.6 HDI. Pri meni je puščal kondenzator klime.

Lp
:take_picture:

skos

Danes grem preverit pod uv žarnico kje pušča. Koliko si pa dal za novi kondezator?

mmm36

Pri Citroen servis Žgajner v Rogaški Slatini sem dal 105 EUR. Drugače pa jih ima najceneje Silux. Cene pa so nekje od 105 EUR do 240 EUR.

Lp
:take_picture:

garac

za xsaro HDI sem plačal 99.50, tako tapravo trgovsko ceno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

xpuser

Nimajo vsi istega in s tem tudi cena ni ista.