Nova kočija

Začel/a andraž, April 06, 2015, 10:21:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tiki

Pa ne pozabt merkat pr fleksanju da iskre ne letijo v avto...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

andraž

Mnogo nasvetov. Hvala. A bi šli step by step. Kje se odvije, kaj se odvije in tako naprej. Meni je Ikea top, ker ima super navodila. Potem znam vse.

sušo

jah al pa tkole k glih ajkio omenjaš...

predvsem ne smeš sam delat - ok dons je to mal drgač - pa ordje rabiš. valda

he he

sušo

khm pokličeš pa admina, kakopak

Čojko

Najboljše, da se zapelješ do Novaka, da ti reši.
Jaz sem podlagal z leseno deščico in vzel šraufciger, ter dvignil na navor

andraž

Spet veliko napotkov. Èe bi kdo morda napisal kako začeti, kaj odstraniš, kaj odviješ, kaj potegneš ven... bi bilo zelo uporabno. Ker tole do sedaj je kot da je vse bolj za hec.

Vlado333

Pokrovcek snames tako, da spodaj v luknjo nezno porines droben izvijac ali torx, nezno ga "rines" gor da odmaknes varovalo in obenem snames pokrovcek. Pokrovcek vleces vodoravno k sebi - nazaj.
Ko snames pokrovcek te spodaj caka matica 13, to odvijes.
Aluminijast del nosilca metlice (puso) bos moral verjetno odrezati, jaz jo zarezem pocez in jo razsirim z izvijacem da poci.
Potem ocistis osovino motorcka brisalca, namestis novo rocko brisalca, (pazis da jo namestis na pravo stran, zategnes matico in pokrovcek nataknes nazaj.
Evo, navodila kot, da bi sel do Novaka.

andraž

Najlepša hvala! Zdaj je vse jasno.

sušo

@andraž res sem za hec prilepil slikici z ikee, samo sem nekako predvideval, da človeku, ki vozi več različnih veteranov in jih primerno vzdržuje, tako kot it, nekako nebi smel predstavljat problem menjava ročke brisalca.
Kar sem zapisal v postu pred slikicama je bilo dejansko, kar sem počel jaz, ko sem menjal ročko brisalca.
Kakorkoli. Zdaj imaš originalna navodila in boš uredil.

andraž

:BigThumbs: vse good. Sem razumel na ta način. Nič jezen ali z nosom na dol. Ko dobim ročko, poročam če sem polomil vse ali samo pol :Hammer3:

sušo

No fino. Sem vedel a vseeno napisal. Bolje drži ga nego lovi ga...
Naj ti rata čimelegantneje!

žabec

Morda še en namig, ko sem to delal na kombiju, sem osovino, na katero se montira ročka brisalca namazal z grafitno mastjo, da bo naslednjič šlo malce lažje dol.
Samo ena boginja je prava !

andraž

Hvala, dober namig. Pa hkrati upam, da ne bo naslednjič. Ta je lepo deloval 12 let...

andraž

Prva težava po mnogo letih.
Kazalec obratomerja med mirovanjem motorja ni na 0, temveč v minusu. Kot na št. 6 na uri. Sicer se premika, ko motor dela, vendar je zdaj zanj nulta točka na 6-i uri...
Se to da popraviti? Èe, kako?

alesz

Motorček je enak kot za hitrost......torej je tudi napaka verjetno ista......polomljena os zobnička ali počen kazalec v pritrditvi..............bi moralo biti kar nekaj teh tem.........kako pa pooblaščenci to rešujejo........

Ma**,dobro se corona pozna.....