Citroen GS 1973 de Èojko

Začel/a Čojko, Marec 28, 2015, 09:32:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

ker sem  bil v čojkotovi hiši, tudi jaz nebi dovolil domačih živali.
Drugače je, če imaš že v hiši mačka ali psa, ampak tako pa raje ne.
Moje mnenje
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Hiša je nova, bogato opremljena z novo stilno opremo višjega cenovnega razreda in se oddaja po principu all inclusive, s posteljnino, brisačami in končnim čiščenjem ne glede na število ljudi, njihovo starost, porabo elektrike, vode, TT, itd. zato tega dodatnega zaslužka ni oz. smo se raje odločili za nekoliko nižjo ceno najemnine in izključili tiste goste, ki potujejo na dopust s hišnimi ljubljenčki. Ravno tako je bila zelo skrbno izbrana agencija preko katere tržimo. Morda pobere nekaj več kot kakšen booking, vendar na drugi strani tudi nudi veliko več garancije tako za najemodajalca kot gosta. Naš cilj je imeti dobre goste in prodati čim več tednov v letu. Že z letošnjo sezono, ko smo začeli oddajati in oglaševati šele sredi julija smo precej presegli naša pričakovanja.

Lovro

Citat od: Èojko;227618...Že z letošnjo sezono, ko smo začeli oddajati in oglaševati šele sredi julija smo precej presegli naša pričakovanja.

:BigThumbs::emot112:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

antasi

Hiša je v redu, samo lastnik je nek ekscentričen lastnik starih citroenov.
Ma jih polno garažo, teh tamalih žab, pa vse zrihtane in pripravljene za vožnjo.
Sicer pa kaj nas briga s čim se kdo vozi in kaj ponuja.
Zdaj še samo manjka, da bo eden vprašal koliko je cena najema, da bomo lahko še bolj pametni:Hammer3:
ponavljam, kaj nas briga s čim se kdo ukvarja in kake divje živali ima za najemodajalce.
če bo koga zanimalo bo že čojkota kontaktiral in ne tukaj preko foruma
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Saj ni problema. Ruž je lepo vprašal in jaz sem pojasnil zakaj temu tako. Pa tudi za dodatne zadeve se lahko vedno še dogovarjaš z znanim gostom. Ravno sedaj sem na to temo v pogovorih z eno zelo urejeno družino iz NL, ki je letos pri nas gostovala dva tedna, naslednje pa bi tri in so nabavili psa, ki bi ga radi pripeljali s seboj.

Èe bi slučajno res koga zanimalo priti, v kar dvomim, pa so cene na linku, kontakt z menoj bo pa že znal vsak sam vzpostaviti.

Smo dejansko zašli iz teme.

Da pa bo še kaj o GS-u 1973 bom zapisal še eno lepo izkušnjo z njim v navezi s turisti.

Septembra je prišla 4 članska družina iz Nemčije in sem rdečega ravno imel pred garažo. Ko smo se pozdravili se je ta star takoj nasmehnil in rekel, da je to Citroen GS in da je njegov oče ko je bil on otrok ravno tako imel rdečega GS-a.
Èez par dni ko sva malo klepetala mi je ves navdušen pripovedoval, kako so v osemdesetih hodili z njim na morje v Jugoslavijo in eno leto celo v Grčijo. Najbolj mu je ostalo v spominu kako sta takrat s sestro lepo spala zadaj. On na tleh, sestra pa na klopi.
Zadnji dan ko so odhajali pa sem se z GSom zapeljal pred vhod in povabil njega, ter otroka, da jih zapeljem en krog. Je kar debelo gledal. Med vožnjo je ves navdušen še svojima otrokoma pripovedoval kako se je v njunih letih vozil s takim avtomobilom, ki ga je imel njun dedek. Ko pa smo prišli nazaj pa sem jih še z njihovim fotoaparatom preslikal v in okoli GS-a. Bil je bil čisto navdušen. Še posebej, ker bo te slike pokazal tudi svojemu očetu.

MSrougeZX

Hvala za pojasnilo! Pa čim več turistov želim. Imamo vikend v Umagu(čisto ob morju) in tudi na Balatonu(madžarsko morje) in si nekako ne predstavljam da bi ga dajali v najem. Tako da svaka čast!
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Čojko

Silvestrovo iz sahare:take_picture:

andraž

gigo

Ma to je sigurno tisti kamnolom na črnem kalu. Dobra ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

andraž

To si našel nekje okoli vas kupe peska, ki jih imenuješ Sahara.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Hehehe, res je skladišče peska na črnem kalu. Èudovito zimsko vreme, pozno popoldansko sonce,... Lep silvestrski izlet. Nadaljeval v Podgorje, pa na Hrvaško, nazaj v Slo v Rakitovcu, Gračišče, Sv. Anton in domov.

zlikovski

Sahara ima bolj fino mleti pesek ;)

Gox

Super slike :)

A mi jih takoj na gmail pošlješ? :) Da se ne zgubijo ;)

Čojko

Hehe, ta še ni bil na koledarju.:AngelPray: