Nakup C 5 1,6 HDI

Začel/a perisher, Marec 17, 2015, 09:14:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

breznikar.peter

1.6 HDI ima podobne hibe kot 2.0 HDI. Nič kaj extra več ali manj. Glede na to koliko km ima prevoženih, dobro stestiraj sklopko...če imaš majstre poleg, ti ga naj na računalnik priklopjo in pogledajo malo zgodovino napak..mogoče malo egr ventil v kakšenm stanju je ( če je to mogoče ), potem je pa počasi to to.

ModelJT

Drugače pa za 1.6 hdi piše v temah o berlingotih veliko.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Citat od: pixxel;200290imam c5 1.6 hdi iz francije uvoz ze dobro leto
dela ko urca
tudi pospeski so dobri
poraba od 4,6 do 5,4
(tista garancija je pa bolj tk - ravno tisto kvarljivo ni not zajeto):take_picture:

Ja zadnjič sem tvojo punco videl z ovratnico ker jo vrat boli od pospeškov skoraj dvotonski kravi s kafe mlinom v motornem prostoru.

:BigThumbs:

@Nea kupuj pri teh ciganih tukaj na tej strani slovenije to te vsi nategnejo tam na oni strani v LJ pa sami poštenjaki.

:Hammer3:

mirchi

Citat od: Xandrej;200372Ja zadnjič sem tvojo punco videl z ovratnico ker jo vrat boli od pospeškov skoraj dvotonski kravi s kafe mlinom v motornem prostoru.

@Nea kupuj pri teh ciganih tukaj na tej strani slovenije to te vsi nategnejo tam na oni strani v LJ pa sami poštenjaki.

:Hammer3:

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

andraž

garac

ja se strinjam z obema, pa saj ne da bi zavestno nategovali, samo oni sploh ne vedo, kako zgleda dober avto. če reče štajerc, da je avto u nulo, ga v Sloveniji še 3 tedne šraufamo, da je približno za na cesto
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Citat od: garac;200381ja se strinjam z obema, pa saj ne da bi zavestno nategovali, samo oni sploh ne vedo, kako zgleda dober avto. če reče štajerc, da je avto u nulo, ga v Sloveniji še 3 tedne šraufamo, da je približno za na cesto

LOL

Mogoce pa niste Stajerca prav razumeli in je govoril, da je "nula od avta". =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

BT-C5

jaz bi na tvojem mestu raje vzel 2.0 pa SLO poreklo,boš že našel kaj,samo malo potrplenja!
moj je trenutno vreden 8500 pa ga za 10.000€ ne dam,ker za ta denar nevem kaj bom dobil..
hočem povedati,da moraš včasih dati jurja več,če hočeš dobit to kar iščeš.

lp.

DejanO

Saj bi še bil 1.6 HDi nekako pogojno, a kaj ko nima nobeden hidropnevmatike, sam sem s MK2 1.6 HDI, zelo zadovoljen, mali strošek registracije in servisev napram 2.0 HDi. Ima pa večji motor 6. prestavo in je na AC bolj varčen.

Sam bom naslednji C5 MK3 pač moral vzeti 2.0 HDi, druge ni, brez hidravlike ga pač ne kupim.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

perisher

Citat od: BT-C5;200388jaz bi na tvojem mestu raje vzel 2.0 pa SLO poreklo,boš že našel kaj,samo malo potrplenja!
moj je trenutno vreden 8500 pa ga za 10.000€ ne dam,ker za ta denar nevem kaj bom dobil..
hočem povedati,da moraš včasih dati jurja več,če hočeš dobit to kar iščeš.

lp.

Lej, slovenskih skoraj ni, pa še precej dražji so, poleg tega, a ne more nič crknit, kolikor sem do sedaj raziskoval, je večina ljudi, ki so kupili od leasing hiš zadovoljna, jamrajo najbolj tisti, ki so v slo kupili nove, sploh pa modele 2.0 (sklopka). Je pa zame 1,6 dost, sem ga vozil 50 km pred enim tednom, seveda ni raketa, ampak časi razbijanja turbo petk so za mano :Hammer3:

alesz

Realnost "rentacar" in raznih službenih vozil je 90Kkm na leto in iz te cifre in let lahko precej točno izračunaš realne kilometre..................

sl1

Ja strah da se ni ulaufan je najbrz odvec. :)

Čojko

90.000 km deljeno s 250 dnevi (delovni dnevi v letu) = 360 km na dan, kar je realno.

Je pa po drugi strani tak avto praktično non stop na AC, v tujnini na cesti brez lukenj in udarnih jam, kjer se motor konstantno vrti med 2000 in 3000 vrtljaji (idealno).

In 500 jurjev km ni noben bavbav za tak avto.

dvorjan

Motor ze, kaj pa vse ostalo, ki je toliko bolj utrujeno s prevozenimi kilometri in delovnimi urami ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

perisher

Citat od: alesz;200407Realnost "rentacar" in raznih službenih vozil je 90 Kkm na leto in iz te cifre in let lahko precej točno izračunaš realne kilometre..................

bi rekel, da mal pretiravate fantje, ena izmed opcij je tudi ta, da bom avto kupil direktno od tuje leasing hiše (prijatelj dela pri slo. avtohiši, ki preprodaja) z vsemi realnimi kilometri in poškodbami, smo v fazi pregledovanja ponudb, redko kateri ima omenjene kilometre, večinoma 40-50 k na leto, preverjeno...