marca prihaja prenovljeni Berlingo

Začel/a bingo, Februar 17, 2015, 08:23:32 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Citat od: sušo;198879Na silolu piše da ima vrtljiv gumb namesto šalthebla.
Tud tega ne vidim. Valda ga res niso stlačli v predal...
Je pa še vedno zanimivo, kakopak

Levo pri volanu ima namesto ene od tistih okroglih lukenj za odlaganje stvari. Pa to sploh ni novo, ima to berlingo že en čas, če si izbral robota.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jagoda

Ej, to je snemljiva ročka proti kraji. Naprimer: Lopov pride vid tvoj avto ga polajka, vlomi in vžge, ko hoče speljat ništa. NI ROÈICE. Po mojem je to to? Ne vem, idin to mi je logičn. Bom prov počaku da pride, da se prepričam. (Zdej se ne vid ročke k je slika brez ročke -un k je sliku jo je vn uzel)
Dober je za kogar je ...

hladilnik

Meni je najbolj smesno, da avto leta 2015 uporablja enojne zaromete s H4 zarnicami. Medtem, ko se vesoljna slovenija smeji golfu 4, ki je imel zadnje sipe na roke. Pa ceprav je slednje bolj prakticno kot enojni zarometi napram dvojnim.

Tiki

Kaj pa manjka H4 žarnicam? Èe luči dobro svetijo, nevem zakaj bi komplicirali s 3 parabulami pa 3mi različnimi žarnicami? Lahko si kupiš XM ali pa Fiat Marea, ki sta imela za svoj čas "napredne" (marea celo na lečo) žaromete na 2 H1 žarinci, svetijo pa približno tako kot pri Tomos APN6 s 6voltno elektriko...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

aygo

Berlingo
[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

Aha! Zdaj pa vidim...    Vse jasno.   Hvala obema.
Èeprav tud varianta od jagoda ni švoh in nemogoča. Namreč če lohk na spaki zice v dveh potezah ven spuliš, da ne sediš na tleh na pikniku in če iz C4 lohk v izogib onesnaževanju trenutne okolice  spuliš pepelnik v eni potezi ne vem zakaj nebi pri najnovejšem Berlingu spulil šalthebla in ga uporabljal kot eee in ga uporabljal kot recimo, naprimer... ma neki že.  
Še vedno zanimivo.

hladilnik

Citat od: Tiki;198941Kaj pa manjka H4 žarnicam? Èe luči dobro svetijo, nevem zakaj bi komplicirali s 3 parabulami pa 3mi različnimi žarnicami? Lahko si kupiš XM ali pa Fiat Marea, ki sta imela za svoj čas "napredne" (marea celo na lečo) žaromete na 2 H1 žarinci, svetijo pa približno tako kot pri Tomos APN6 s 6voltno elektriko...

kje si privlekel na dan zaromete z leco je samo tebi dano vedeti. wtf? h7, h1 kombinacija cisto lepo laufata, dokler pac ne bodo razvili kaj drugega. leca na halogenkah je seveda brca v temo. zakaj se sploh se oglasam po forumih. bee, bee

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/