Ali obiskujete forum preko WAP?

Začel/a Interceptor, Junij 15, 2007, 10:30:31 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali obiskujete forum preko WAP-a?

a
7 (24.1%)
e
22 (75.9%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 17

Interceptor

Zanima me koliko uporabnikov dostopa na forum tudi preko mobilnih telefonov?

Pri večjem povpračevanju bom dodal podporo za mobilne telefone.

gigo

Trenutno preizku?am CF Forum preko Explorerja na telefonu samo formata ne zmanjša. Vse skupi je precej veliko.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Interceptor

To pa zato ker je treba inštalirati style za wap, ne gre prek navadnega styl-a.
ne moreš samo ubaciti dodatek,so že druge stvari za uredit.
Wap style izgleda kot originalni forum brez dodatkov in je temu primerno pomanjšan.

Gox

Prav zdaj sem na forumu preko telefona. Uporabljam Opero mini, kot brskalnik. Deluje super. Kar hitro. Se da brskat  po netu.  Lp Goran

hadei

Ni potrebe, ker sem ?e preko računalnika dovolj....mogoče ?e preveč :AngelPray:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Markolin

Citat od: Gox;11341Prav zdaj sem na forumu preko telefona. Uporabljam Opero mini, kot brskalnik. Deluje super. Kar hitro. Se da brskat po netu. Lp Goran

Jast isto to uporabljam in dela v redu, ?e pa boš namontiral wap, bo delalo hitreje.

Interceptor

CitroDS

Sem probal enkrat prek telefona pa ni ?lo, ne vem sicer zakaj ne.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

deyo

E tudi mene neki je**. Ne gre z Ericssonom K700i. Bo pa vsak čas doma Nokia N73 in upam da bo ?lo.
Ali pa tudi ne, ker potem bom pa res 24 ur gor. He, he, he.

Gox

Hmm, mogoče malo smešno vprašanje...kako pa se sploh dostopa preko wapa na forum?

A to ima potem drugačen naslov?

?e ima mobitel vgrajen brskalnik in grem na net preko njega...gre to preko html, ali wap-a? (no to mi ni čisto jasno kako in kaj)

Interceptor

wap.citroenar.com

ampak šele ?e bo vklopljen.

prek brskalnika gre pa v html.

Interceptor

Glede na premalo zanimanja se ta zadeva opušča.

D_M_B

škoda. Men je pa prou ušeč, ker je že kar nekaj forumov naredilo stran prilagojeno telefonom in mi je zelo ušeč. Sam namrer v 90% dostopam do interneta preko telefona, ker doma nimam povezave z internetom.

Gox

Jaz z mobitelom (Nokia 5800XM)  dostopam na forum preko brskalnika "Opera mini" in deluje super, forum mi prilagodi na širino zaslona, tako da brez problema pregledam nove teme.

LP

Zeko124

Jaz imam tudi Opera mini, na moji Nokii 6303 Classic. Tudi gledam brez problema, je pa žal tako da Opera malo zašteka vsake tolko časa, pa veliko "neta" kuri... ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si