2. redni servis 1.6Hdi

Začel/a MSrougeZX, Februar 01, 2015, 08:15:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

evo to vse se menja pri drugem rednem servisu. K znesku prištejete DDV in olje Total ineo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Kaj pa so te te druge postavke????

Pri 27K zavorno olje?

meritev zavor in amortizerjev?

Izpušnih delcev?

Testna vožnja? Z mojim avtom in mojim bencinom on meni računa testno vožnjo...

Odlično če to vse plačujeje ok.

MSrougeZX

Avto bo star marca 2 leti...baje je predpisano menjava zavornega olja na 2 leti...ne vem, meni to pri C5 ni noben menjaval, niti na c2 ne. Malo sem vrgel kost za žvečenje, da vidim, ko kaj misli o tem. En kup papirjev je dobil zraven, od meritve akumulatoja, do grafov bremz in ne vem še česa.
R5 e-tech 2025

ModelJT

A tele meritve so kar tako malo uturili zraven al je stranka tako želela? Tole lih tolk stane ko da bi še en tehnični delal. No saj je fajn, če je avto ravno pred tehničnim, sam da je pa to del resdnega servisa, pa da se še računa to je pa bedarija. Amortizerji pri takem novem avtu ne morejo bit fuč, zavore je mehanik pogledal, ko je avto servisiral (no vsaj moral bi), izpušni plini pa tudi ne bi smeli biti problem. Tisto testno si nej pa v rit vtaknejo. Èe ti pa servis še testno vožnjo računa pol pa bejž stran od njih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

o zavornem olju smo že 100x pisali, da se menja na dve leti, kar je tudi prav
MS rouge, če ti niso menjali olja si pač vozil na en *enis servis.
Predvidevam, da je bil avto servisiran na večjem servisu, kjer je treba nahraniti še kup administracije itd
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

MSrougeZX

Pa ni ravno nek  hudo velik servis, 2 znamki prodajajo, foter je to bil.
R5 e-tech 2025

MSrougeZX

Citat od: ModelJT;197947A tele meritve so kar tako malo uturili zraven al je stranka tako želela? tole lih tolk stane ko da bi še en tehnični delal.
Foter je želel le normalen redni servis, saj je klical na več mest in so bile cene podobne..240...s svojim oljem 190€.
R5 e-tech 2025

sypahh

Hahahahaha.. Testno voznjo ti zaracunajo 6eur, pa kdo se tko norca dela? Tvoj avto, tvoj bencin, ti bi njim mogu racunat.

Res bi rad vedu kater servis je to, prvic kej tazga vidim

alesz

V globalu na letni ravni stanejo preiskusne vožnje 900€ cca zavarovanje in pol ure vsaka,če hočeš kaj videti,do konca ulice in nazaj pa ni preiskus............

gigo

Dej mi prosim napiši kateri je to servis da se ga bojo še drugi izogibali v veliki meri.  
Ravno vceraj sem imel manjši dogodek s mojo c5-ko ko mi po tocenju goriva ni hotela vžgati. Ko sem videl da ne bom pogruntal kje tici problem sem tonya poklical in zadevo v 5min resu. Ce mi tak serviser kot je tony ki mi vedno pomaga in mu ni težko nic vprasa ce mu za usluge do plačam kak € mu jih z veseljem dam. Tole tvoje rouge pa je jasno ko beli dan, da se je hefe odlocu v podjetju malce bolj pokrivati stroške kot doslej. Domnevam, da finanncno je podjetje ze malce na trnjih in to je njihov odgovor.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

MSrougeZX

Avtohiša je daleč od tebe, tako da ne skrbi...:)
R5 e-tech 2025

Xandrej

Meni je še hecno, da se zavorna menja po 2 letih... A olje se postara? Avto ima 27K kilometrov. Dobro če je to tak potem je treba tudi olje v menjalniku še prej menjat se pravi na 1 leto pa take... No sicer pa so itak že trg nasrali s temi staranji pa doti pa nevemkaj vse...

sulicar

Citat od: MSrougeZX;197964Avtohiša je daleč od tebe, tako da ne skrbi...:)

Povej katera...a je blizu mene?

garac

zavorno olje se lahko pregreje že na enem spustu z Vršiča recimo, pa tudi, če so ti na Jesenicah servis delali, se pravi je to že po manj, kot 100km pregreto
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Meni se zdi sporen le del, kjer se zaracuna testna voznja. To je res, kot bi se delali norca s stranke (bi raje ta del zapakirali pod kaj drugega).

Glede ostalega pa - ce zeli stranka vrhunsko vzdrzevan avto, potem so taki servisi dobrodosli. Ne nazadnje bi tudi vi radi kupili odlicno vzdrzevan avto, na drugi strani pa stokate, da je to pa ono nepotrebno.

Verjamem pa, da vsak servis malo po svoje tolmaci "komplet servis", ki ga naroci stranka (v tem primeru domnevam da ze malce starejsi obcan).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!