Prodaja se GS

Začel/a gule, Januar 30, 2015, 11:02:30 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Citat od: Lovro;227315V lasti Arzenškov?

Ne še :Hammer3:

Jure, a te kaj mika? Niti tablic in grba ni treba menjat,...

Lovro

Tole me malo spominja na tisti vic, ko ostane en kos mesa na krožniku in so vsi vljudni, noben noče vzeti zadnjega kosa in si ga kao ponujajo med seboj. Potem pa slučajno ugasne luč in se zasliši grozen krik.
Luč se spet prižge in eden od njih drži roko na mesu, v njegovi roku pa ikebana vilic od ostalih. :emot77: :emot74:

Malo se hecam, da ne bo zamere.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

Rusi temu pravijo "stidnu kusoček"

isarajli

Na fg se prodaja gs v Zrečah, poznal sm lastnika in ko sem ga nazadnje videl je bil res odlično ohranjen. Zdaj prodaja lastnik.
Èe koga zanima, lahk poizvem
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

1960

Citat od: isarajli;255785Na fg se prodaja gs v Zrečah, poznal sm lastnika in ko sem ga nazadnje videl je bil res odlično ohranjen. Zdaj prodaja lastnik.
Èe koga zanima, lahk poizvem

Ata je skrbel zanj, vnuk bolj slabo. Nazadnje sem ga videl kakšne dve leti  nazaj in se peljal z njim. Pleh je propadu. No, najprej sem mu dolil dva litra LHM da je sploh zalaufau, potem smo pa preko Gračiča skurli do konca sklopko (trije v vozilu 20 na uro po hribu v prvi...sklopka pa v iberture) da smo prišli do moje delavnice in se je vsulo olje iz mašine... Kupec se ni odločil zanj. Te 4 km je avto izdihal zadnje dihljaje...

Slab je. Oziroma rabi res generalno obnovo... Cean je bila pa takrat za eno dijano, interesent je potem kupil dijano malood Ptuja dalje in je zadovoljen.

andraž

Zanimivo. Eden razlaga da je odličen, drugi da je izdihnil.
Sta politika?

isarajli

Jaz sm ga videl ko ga še ni sin, niti vnuk vozu, pelal sm se z njim pred hmm 15 leti.
Damjan je bil moj sošolc in ko sma na zadnje govorila, je reku da je šdm vedno ok, je pa to blo pred 4 leti.
Ja verjamem, da so ga zapustili, škoda, ker gazda ga je res čuval.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

1960

Citat od: andraž;255823Zanimivo. Eden razlaga da je odličen, drugi da je izdihnil.
Sta politika?

Ne, nisva politika. Pač vsak drugače gleda na avto in v drugem času. Je bil tud znan forumski avto nekaj časa parkiran pri meni in je moja takrat rekla  "bemuš, ta je pa slab...", drugi pa govorijo za istega kolk je odličen in skor najboljši primerek.

Kak ima kdo iskušnje in kak kdo vidi...

Mi gleadmo pri nas doma vedno v globino in dolgoročno, večina v svetu pa površno in površinsko...

antasi

Bom kar tukaj napisal, če je kak interesent, prodaja se dyana z dobrim motorjem in slabšo pločevino, link imate na avto netu, pod dyane za 800 eur,
isti prodaja tudi GSa, tukaj pa boste morali njega kontaktirati za več info, upam , da se kdo navduši in ne bo šlo v dele, ne prodajam jaz!

TELEFON:

031 377 078
rabljeno (vozilo ima oldtimer certifikat)Prva registracija:5 / 1978   SLOVENSKO poreklo - kupljen v SLOPrevoženi km:850000Motor:600 ccm, 30 kW  (41 KM)Vrsta goriva:bencinski motorMenjalnik:ročni menjalnik (4 pr.)Oblika karoserije:limuzinaŠtevilo vrat:5 vr.Barva:Notranjost: / Kraj ogleda:2000 MariborOprema in ostali podatki o ponudbi:Notranjost:- štev. sedežev: 4- ambientna osvetlitev notranjosti- leseni dodatki v notranjostiUporabnost:- deljiva zadnja klop 1/2 - 1/2Stanje:- vozilo ni bilo karambolirano- slovensko porekloavto ne bo dolgo čakal, morda gre že jutri zjutraj...mb-ce.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Čojko

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16837273&display=Citroen%20GS

Moder GS 1.3 SUPER za 1500€

Redek Oldtimer potreben ličanja. Ima certifikat Oldtimerja. Lastnik 15 let. Motor, ter ostalo delujoče. Stal je 2 leti. Lokacija ogleda KOROŠKA.

Èe bi kdo kupil mojo superco za 5 jurjev bi bilo ceneje.

GSclub

Čojko

Ne vem zakaj se tale ne proda. Je že ene pol leta na netu.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17294795&display=Citroen%20GS

Lep moder, francoski, zdrav, mehansko porihtan, tudi notranjost urejena, preoblečen, volan,... nisem ga videl, vendar po info, ki sem jih dobil naj bi bil zelo ok avto. Pali, vozi varianata. S tem se normalno pelješ s prometom, tudi AC. In za 3800€ minus verjetno še kaj pousta je to zelo ugodno. Ko gledam Dyane za 7, 8 jurjev pa sploh,...:Hammer3:

andraž

Predrag je glede na zaželjenost GS-ov.

grundig

Èe bi bil super 1.3 bi ga takoj vzel