Prodaja se GS

Začel/a gule, Januar 30, 2015, 11:02:30 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

Po slikah sodeč, je rdeči idealna šansa. Samo slike ne povedo dosti, je treba videti. Tudi modri slovenski, ni bil drag in lep na slikah, pa bojda ni bil idealen. Glede na to, da je rdeči na Reki, bi znal biti zelo zdrav pleh, kar pa je pri starinah najpomembnejše.

Čojko

Vreden? Kakor za koga. Glede na vložek v obnovo je cena realna, morda celo ugodna, v primerjavi z modrim pa celo zelo poceni. Tisti, ki je GSa kdaj obnavljal bo že vedel kaj to pomeni, koliko to stane in koliko lastnih ur gre v njega. Kupiš, pali, vozi in na vsako leto reden servis, ter kakšna manjša popravila glede na obrabo in starost vozila.
Rdeč pa tudi ni nek super biser. 195.000 km, karamboliran, popravljan, pregnit pri zadnjih blatnikih v prtljažniku,.... je pa pravi letnik, in zelo lep rdeč zunaj in znotraj.

antasi

se pravi, da si ga že šel gledat, tardečega?

in prodaja se slovenski GS Super v super stanju.
Bomo naprej povedali, da se bo kdo našel:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

GSclub

Dobra fotka pred Vilo Bled.
Glede cene Èojkovega pa je moje mnenje tako: če želiš dober GS in kupiš enega od razpoložljivih na trgu, ga spraviš v stanje Èojkovega, boš verjetno porabil vsaj toliko denarja, kot je cena Èojkovega in še precej časa...

MSrougeZX

Èojkojev je celo moj letnik...hmmm
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

andraž

Kaj bodo pa sosedje rekli, če bo imel kar 3 GS-e?

dvorjan

Citat od: andraž;197953Kaj bodo pa sosedje rekli, če bo imel kar 3 GS-e?

Monopolist. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Zato, pa bo enega prodal, da lahko rdečega kupi in ga spravi v tip-top stanje...:gimme_money:

To je kot droga, ko enkrat začneš ni konca...Citroen sado-mazo...boli, a uživaš...:emot112:

dami

Gule, kaj te pa boli, mogoče še nisi na pravi stopnji odvisnosti...

gule

Ma ne boli me nič...razen,da si recimo ne morem tega privoščiti...

http://www.pik.ba/artikal/11626843/citroen-cx-gti/

Ali pa tega...

http://www.pik.ba/artikal/13111908/citroen-cx-2400-pallas/

To su moji bolovi...he-he

GSclub

Gule, pa saj CXa že maš?
Èe bi si lahko privoščil ta dva, bi pa mogoče bolelo, da si ne moreš recimo SM ;)

gule

Ja Cx imam, ampak Pallasa brez klime...tale modri pa ima klimo...pa še začetna serija je...

Èrni, pa je GTI...ima zelo "bolano"notranjost v črnem usnju in z rdečimi podrobnostmi...+avtomatic...

Torej so zgodbe za sebe...

GSclub

ja, huda sta oba, se strinjam...

Citroenovc

Lepa sta, res. Je pa hecno, da GTi nima klime.
OK

LP
Primož

gule

Normalna praksa za avte v 80-tih...še posebej na določenih trgih...