Promo pnevmatike

Začel/a frodo1, Januar 07, 2015, 11:18:38 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

Imajo možnost plačila ob prevzemu. Dobiš gume, plačas - ne tvegaš veliko. Vnaprej jim jaz ne bi plačeval. Sedež v Bolgariji...

Čojko

Izbira je nikakva, sploh boljših gum nimajo, cena pa tudi ni ne vem kako nizka.

Te, spletne, cenejše gume pa so običajno narejene tudi v bolj eksotičnih destinacijah.

frodo1

@ čojko

Kako to misliš boljših gum nimajo, ostale pa narejene v bolj eksotičnih krajih?
A misliš da ene Michelin, Goodyear, Dunlop, Continental, Nokian, itd delajo za ene prodajalce v eni fabriki, za druge pa drugje?
A so te gume slaba izbira?
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Čojko

Top proizvajalcev nimajo oz. imajo le omejeno količino proizvajalcev.

Za kombija sem vzel dvakrat preko gumedirekt. Prišle zelo dobro ocenjene Dunlopke iz Turčije, čisto sveže, prvi komplet celoletnih šel zelo hitro oz. se je začela guma kar lupit, pri tem drugem letnem, ki je gor pol leta pa sem tudi zadnjič opazil, da se bo verjetno pričelo dogajat nekaj podobnega.
Zdaj pa ne vem ali je to razlog čisto svežih, neuležanih gumah ali proizvodnje v Turčiji.

Made in, ter za kateri trg je delana pri gumi namreč tudi nekaj pomeni.

Mene so še učili: Kolikor denarja toliko muzike,...

xpuser

Včasih je veljajo da mora guma odležat, sedaj je moderno da je čim mlajša po možnosti še topla. Kaj dela propaganda. Se  prav išče čim bolj tople, vulaknizerji pa ne rabijo velikih skladišč.In kdo je tukaj profitiral?

garac

narobe, to je bilo moderno pred 3-4 leti, sedaj se hočejo stare robe znebit in propagirajo dobro uležane, pravilno skladiščene, tudi 5 let stara je nova...
prej je bila 5 let stara direkt za v smeti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

frodo1

No mene je v glavnem zanimal spletni trgovec kot tak,...
Èe je že kdo slučajno pri njem kaj naročal in ima kakšne izkušnje.
Sem gledal primerjavo na ceneje.si, pa ima veliko gum najcenejših.

:emot22:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

xpuser

Kar sem gledal ni poceni.
poglej še gumax.si

zlomjo

Ni poceni. Jaz sem oktobra dobil ugodnejše Uniroyalke pri našem spletnem trgovcu, pa nisem niti vseh ponudnikov pregledal.

Jogador

Tole niso ugodne cene.

imam pa tudi jaz dobre izkušnje z gumax, samo določenih modelov/dimenzij jim hitro zmanjka, moraš malo spremljat.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Xandrej

Za mojo dimenzijo je gumax za zelo drag... Promo ima za mojo dimenzijo do sedaj najbolj ugodne cene gledam tanovo kumho ku39 245/40 R19 pa 275/35 R19

Romzi

Sem se registriral (za Xsaro ima zelo ugodne variante), pa ni šans da izberem plačilo ob dostavi. Ne vem pa, kako je z varnostjo pri njih in plačilom preko PayPal?

Xandrej

Saj paypal skrbi zato, da te ne nategnejo. :BigThumbs:

Jogador

Citat od: Xandrej;196727Saj paypal skrbi zato, da te ne nategnejo. :BigThumbs:

What he said^^
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3: