Skrite nastavitve

Začel/a madjazz, Junij 10, 2007, 08:01:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

madjazz

Ali kdo pozna kake skrite nastavitve za C5. No mislim sicer nekaj nastavitev, ki ne bi smele biti ravno skrite, npr.: v navodilih piše, da bi se moral avto zaklenit, ko hitrost prese?e 15km/h, ko je zaklenjen, da se ne da odpreti od znotraj, potem luči, mojemu kolegu se ko avto zaklene ogledala sama skrijejo, itd...

Jerry

No ?e imaš zaprta vrata in se zaklenejo, kje je razlog da bi jih odpiral....včas je blo druga ko si napol zapru vrata pol pa vidu da ropotajo in si jih popravil kar med vožnjo.
Jaz sem tudi vozil C5 ko so se ob zaklepanju ogledala zaprla...kako se nastavi pa ne vem.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

_janez_

Zapiranje ogledal treba doplačat. Exclusive jih ima serijsko, SX-u pa je treba dokupit opcijo samonastavljivih mehanizmov.

navigator

v navodilih za uporabo (najdes jih na tem forumu) imas tocno opisano kako nastavis da se ti avtomatsko zaprejo. jaz sem to funkcijo izklopil, ni potrebe da bi se vsakic zaprla.
podobno ravnam z funkcijo avtomatskega prilagajanja desnega ogledala pri vzvratni voznji: vklop po potrebi.

vklop in izklop avtomatskega zapiranja ogledal nastelas tako da das kontakt in drzis tipko proti sebi par sekund. ce se prav spomnim.

madjazz

Ali kdo ve, ?e se da tudi resetirati računalnik od C5, ne da bi šel na servis?

bojann

tudi jaz sam sem izklopil to funkcijo samozapiranja zunanjih ogledal
problem se zna pojavljati pozimi ko je sneg, prav tako pa se mi ne zdi pomembno da se zaprejo za vsako ko zaklene? avto, zložim jih pa? po potrebi.
Živi in pusti živeti...

Xandrej

Jaz pa imam na desnem ogledalu funkcijo avt. zaprtja izključeno namreč ko rikverc lezem v garažo rabim desno ogledalo levega pa moram zložit ker drugače nemorem v garažo. ?e bi se mi oba zložila nebi videl stene... Kaj ?e?. Ata ni vedel, da bomo meli take vlke avte ko bomo vlki.:AngelPray: