7. Tradicionalni Laganini Istra Raid! 22.11

Začel/a sasaljut, November 15, 2014, 11:52:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sasaljut

Torej, tako.. Avto je, logično je da pade 7. TRADICIONALNI LAGANINI ISTRA RAID!!! Zakaj je 7 prava številka!? Enostavno, pride za šestim TLIR, ampak tokrat bomo naredili tudi malo globlji pomen te številke... Daljnega leta SEDEMinšezdeset je Citroen začel izdelovat (daaaaaaaleč!) NAJBOLJŠI model serije A- Dyane! Od takrat je minilo SEDEMinštirideset let.. Tudi sam sem letnik '67 in imam, kakopak, 47 let in (ponovno!) NAJBOLJŠI model serije A- Dyane.. Evo to je ( kao..) vodilo sedmega tradicionalnega Laganini Istra Raida.. Štart nekje v Kopru.. To še javim..Kaže da bo dež (ko da je to kaj novega...) Če bo glih full hudo, kenslamo.. Drugače, smo na vezi.. 040 417 947, laganini.si@gmail.com

Čojko

sasaljut

Čojko, to ti je Laganini raid, Učka je daaaleč... !  ;)

Citroenovc

Citat od: Èojko;193544Super. če bo sneg gremo lahko na učko

Saj to misliš po ta stari cesti (makadamski) iz Račje vasi do Učke? Ta je res lepa.
OK

LP
Primož

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Čojko

Hudiča, nič snega. Jaz pa zimske gume gor:Hammer3:
Potem pa prideva z onim bolj nobel in letnimi gumami.

sasaljut

Čojko

sasaljut

Aja, plan: dobimo se (okrog 10h kje-javim), vozimo se (.. in ustavljamo kar pogosto) ustavimo se na kočerji okrog 16h!!! (Potem bo itak mrak!).. Zato, opozorilo, do 16h manjši prigriski&maličice iz prtljažnika, potem se bomo dobro najedli in korektno napilili..Cijena, hm, moram se še zmenit v kafani, ma ne bo hudo, do 10€/glava.. Prenočišče, če kdo rabi, naj planira&pokliče čimprej in bom zrihtal primerno nočitev.. To je to.. fb Laganini Saša, gsm 040 417 947 e-mail laganini.si@gmail.com, kličite, rezervirajte, raid bo tudi če bo sonce... ;) he, he,   SONCE BO!!! Jutri bom vedel več.. Kaj pa te konkretno zanima!?

Čojko

sasaljut

Čojko

Ok, hvala. Super!
Mojo drago še zanima koliko bo kaj vožnje ob morju oz. z razgledom na morje, morda kakšno obmorsko istrsko mesto,...

sasaljut

sasaljut

Še nekaj; prijave pobiram do PETKA 21.11. Cena 9€, otroci 4,5€. Vključeno je vodenje, organizacija(!?) in hrana. PIJAČO, SLADICE IN OSTALO PLAČUJETE SAMI..če hočete... dajte zdaj, navali narode...

sasaljut

Torej, posadke: 1.Čojko (če sem dobro razumel.. ;)  )
                      2.Amipick
                      3.Sušo
                       ......