GSA special, IV Citro oldi by Gule

Začel/a gule, November 15, 2014, 09:38:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Malo počitka, malo razgleda, par flašk Nektarja.
Pa rožice...in Riki je prišel na razgibavanje.

gule

gule

Smo se vračali po drugi strani. Seveda kupili tudi sir...Vlašiæki ovčji...

Čojko

Lepa pokrajina. A čarape nisi kupil?

gule

Imam še lepše doma. Plete ženina teta. Ko prideš na obisk dobiš en par za darilo.

žabec

Citat od: gule;248215Smo se vračali po drugi strani. Seveda kupili tudi sir...Vlašiæki ovčji...

Ko sva bila pred leti zadnjič na Vlašiču sva tak sir kupila direktno pri enem pastirju, blizu tam, kjer gre ta strma in ozka cesta v Travnik. Še danes se mi cedijo sline po njem, gospa je tudi povedala kako skrbeti za sir, ker sva bila na potovanju. No zdržal je do Romunije, potem sva pa v Karpatih kupila njihovega, vendar se lahko skrije proti temu siru z Vlašiča.
Samo ena boginja je prava !

Čojko

Citat od: gule;248237Imam še lepše doma. Plete ženina teta. Ko prideš na obisk dobiš en par za darilo.

Uh, pa bo treba res na obisk.
Pa plete tudi zimske kondome? Ha ha ha:Hammer3:

gule

gule

Včeraj sva z sinom imela izlet. Podila sva se z Gsa, po planinah in mestih srednje Bosne...
Prvo pivo stanka ob ovčkah na Rostovu nad Novim Travnikom.

gule

Potem do Bugojna...tu sva še bila na fini pizzi iz krušne peči. Pa točeno Tomislav...in neki pekoči sos iz Kitajske. Pizza, Cola in točeno 0.5litra-16,50 km.

gule

Cela dolina do Uskoplja, so polja in zdaj je sezona zelja. Zato sva še midva kupila par vreč. Bo za zimnico z klobasami. Cena 5 km vreča. Od tega tudi naziv Uskoplje(usko polje). Po planinski makadam cesti sva se vrnila do N. Travnika. Ob finem in čistem potoku. Sin je vozil, jaz sem navigiral ob Nektarju. Na cesti samo mi in dva tovornjaka z drvi. Celih 20 km...
Ta cesta je fina tudi pozimi za test zimskih gum. Poleti odlična za roštiljanje, vožnjico z kolesi.

gule

In tako spet pavza za pivo...na koncu makadama.

gule

Spet smo tu. Vsaka ima svoj faktor... logistika. Pa še ena nočna. In gremo še v kafano...lahko noč in pozdrav iz Herceg-Bosne.

žabec

Citat od: gule;248437Včeraj sva z sinom imela izlet. Podila sva se z Gsa, po planinah in mestih srednje Bosne...
Prvo pivo stanka ob ovčkah na Rostovu nad Novim Travnikom.

Lepa dolina, en del te ceste sem letos prevozil ko sem se vračal iz Prokoškega jezera na Vranjici.
Samo ena boginja je prava !

gule

Citat od: žabec;248458Lepa dolina, en del te ceste sem letos prevozil ko sem se vračal iz Prokoškega jezera na Vranjici.

Res je...tam ko je tisti počrečkani znak se zavije proti temu jezeru...no to je ena od poti. Sicer je to jezero preveč iskomercijalizirano nažalost, ker so na obali naredili mnoštvo objektov, vse otpadne vode, pa končajo v jezeru.:argue1: