GSA special, IV Citro oldi by Gule

Začel/a gule, November 15, 2014, 09:38:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Mogoče pa drugo leto. :BigThumbs:

Morebitni kupec  bo pa res lep avto dobil.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Tako lepo opran avto. Vreme sončno, pa na dopustu sem. Gremo na eno vožnjico. Prvo sem natankal 10 litrov frišne domače 98 oktanske materije, pa zraven vzel še malo aditivov v retro pakiranju. Pa en liter olja, tudi domačga, ko je že tako ugodno.

gule

Tako oborožen sem se ustavil par km od bencinske ob glavni cesti. Èlovek niti ne ve na kakšni lepi lokaciji živi.
Seveda sta tista dva "boga" Zaječarska v retro pakiranju tu izpustila dušo.

gule

V šoli se spomnem, da so nas učili, da se reka Lašva, uliva v reko Bosno v mestu Lašva. No dobro, to je mogoče 10 km od moje hiše in tam nisem nikdar bil! Tukaj se vidi bunker od Boška Buhe, notri nisem šel, verjetno bi stopil v kakšno" pašteto" beri drek.

gule

Še rajnki Jože je postavil to kamenje in cesto.

gule

Tiruriru, evo ga Lašva. In ko sem že mislil, da ni nikjer nikoga, evo ga, popolna ekipa...
Èe ni bi bilo sat. antene bi mislil, da sem v 70-tih

gule

Sem se spoznal z železničarjem in mi je uspel povedati  , da ima doma Renault 16. :BigThumbs: Slike dobim naknadno, morava postati frenda na Facebooku, ker nima Viber, ali mail.

gule

Seveda sem mu nudil
pivo pa je rekel, da ne pije v službi.:BigThumbs:
Pa sem našel še en bunker.

gule

Pa se nekaj proti koncu izleta. Stara proga in bunkerji.

andraž

Kako lahko še nikoli nisi bil tam, če si tako blizu doma???? Nikamor na hodiš. Verjamem, da žar in sač vzameta nekaj časa, toliko pa tudi ne...

Čojko

Lep izlet, na jesenskem sončku:BigThumbs:

gule

Še nekaj današnjih železniških utrinkov. Ja res včasih ne vemo kaj nam je blizu. Dva bunkerju v enem dnevu, mater sem pravi narodni heroj.

gule

Citat od: andraž;248161Kako lahko še nikoli nisi bil tam, če si tako blizu doma???? Nikamor na hodiš. Verjamem, da žar in sač vzameta nekaj časa, toliko pa tudi ne...

Ja nisem hodil na to stran. Danes, pa dobil inspiracijo.:BigThumbs:

gule

Citat od: Èojko;248163Lep izlet, na jesenskem sončku:BigThumbs:

Pa mrzlo Zaječarsko v guzastih flaškah. Neprecenljivo.:emot112:

gule

Danes na izletu na Vlašiæ, vreme odlicno. Slike bodo še kasnije z sinovim mobilnim, ima boljšo rezolucijo.
Tole je na poti do vrha po stari cesti. Smo imeli eno piš in voda pavzo...