NAKUP C4 Picasso

Začel/a Gašper, Februar 01, 2014, 03:15:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gašper

Ali morda kdo pozna ta avto? Kaj pa prodajalec? Na kaj naj bom pozoren? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?id=7902457&obv=1

Gox

Avto iz Italije ... kilometri ???????????????????

Več pa TUKAJ >>> http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=6481

xsara88

Lepo pozdravljeni,

Kolega mi bo uvozil enega C4P. Zanima me na kaj vse moram biti pozoren oz. kakšen naj bo:

- kakšna je razlika med avtomatskim in robotiziranim menjalnikom?
- 1.6 je verjetno premalo, zato bom vzel 2.0 HDI.
- kateri letniki so ok - brez nekih velikih težav?
- ali imajo vsi blazine zadaj ali ne?
- pa še čimveč info prosim, da se ne bom zaje*al ;)

Hvala!

gepl83

C4P
Drugače je res ogromno tega že napisano na forumu. Vzemi si eno uro časa in preberi čim več tem pod c4p. Boš zvedel marsikaj. Sam ne se vstrašit. Vzemi 2.0. Jaz imam 150 km, pa bi vzel 200, če bi obstajal.Drugače pa robotiziran menjalnik je klasični menjalnik, ki ga prestavlja elektronika. Velika prednost pred avtomatikom je v tem, da nima tako velikih izgub. Slabost pa defenitivno udobje. Bolj zanesljivi so menda od letnika 2011,   2.0. Hdi pa naj itak ne bi bili nikol problematični. Blazin nimajo vsi, če se da išči takega brez. So imeli kar nekaj problemov s tem. Za ostalo si pa res preberi še po forumu.

xsara88

ok.hvala za nasvet, kako pa vem, da nima blazin? GLede na opremo ali je to kje zapisano ali vidis?

gepl83

Nisem 100%, ampak mislim da so imeli samo exclusive opreme te blazine. Najlažje vidiš po gumbih za dviganje in spuščanje v partljažniku.

xsara88

Živijo,

Naj mi prosim nekdo pove, kaj je na stvari z robotiziranim menjalnikom v GP?? Ali je res tako slab?

Hvala

gepl83

Takole je. Dobrega menjalnika se naveličaš, slabega pa navadiš. 😊 jaz sem se ga navadil. Od kar so mi nasneli novi software, je v bistvi zelo soliden. Edino v določenih situacijah, ga lahko malo zmedeš in rad pocuka. Pogovarjal sem se s kolegom, ki ima dsg ja, pa je rekel, da se to naredi tudi pri njegovem avtu.

xsara88

Torej,rabim enega prostovolca,ki bi sel z mano pogledat engq c4 picasso na vrhniko.placam posteno!

garac

zapelji na najbližji servis, torej Drenov Grič, da ga pregledajo, plačaš tistih nekaj €, še vedno bolje, kot, da se zafrkneš
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

xsara88

Je avto na drenovem gricu...pri merlaku ga prodaja

xsara88

Torej ni junaka za jutri za ogled ??

Čojko

Ti si tudi dosadan,....

Avto se prodaja na enemu najboljših servisov, verjetno tam servisiran, verjetno poznana vsa zgodovina, v njihovih hiši imaš ene izmed ta boljših mehanikov za Citroene v SLO, .... in ti bi rad enega laika, da gre s tabo pogledat. Ko sem jaz leta 2007 kupoval Peugeot Partnerja v Lj sem ga peljal k njim na Drenov Grič pregledat in potem tudi kupil.
Najbrž to niti ni njihov avto, ampak od kakšne njihove stranke, tako, da ni nekega ineteresa lagat, če pa te to matra jim povej, da če kupiš ta avto, da ga boš samo pri njih servisiral in da si zelo sitna stranka,...

Samo potem pa ne boš dodatnega popusta dobil,...

xsara88

C4P
Dosadan sem?zakaj že???če ne smem prašati potem pa kurc gleda vse skup.Živimo v slo,kjer je še zmeraj balkan.in prav zaradi takih balkancev sem bolj previden.če ti denar pobiras po tleh potem vsaka ti čast.jaz ga ne,tako,da res ne bi rad kupil mačka v žaklju.v bodoče se raje vzdrži takih komentarjev.če že ne mores pomagati,potem tudi ne škoduj.raje se odstrani od moje teme že ti je toliko težko odgovoriti brez sarkazma. Škoda besed...ocitno citro forum nima ne mehanika ne kleparja,ki bi za urco casa pokasiral lepo dnevnico. Lp