Sistem navigacije/DVD/bluetooth

Začel/a Umberto, Oktober 29, 2014, 11:10:19 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Umberto

Pozdravljeni! Sem nov član in po dolgih letih spet na Citroenu (C5 III 2.0 hdi). No, ob nakupu sem imel že kar nekaj težav z njim (tresenje avta nad 120km/h) in uspešno sanirano. Zdaj pa me zanima sledeča zadeva, ker nisem zasledil, da bi kdo to že opisoval...
Ali je kdo že nadgradil osrednjo enoto radia na sistem s touchscreen zaslonom, torej napravo z DVD, navigacijo..., ki prihaja s Kitajske oziroma Italije. Spodaj linki..

http://www.ebay.com/itm/Citroen-C5-Autoradio-Car-Stereo-DVD-GPS-Navigation-System-Multimedia-Headaunit-/141024245181?hash=item20d5b335bd&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/Interfaccia-Video-per-Citroen-Navidrive-3D-NG4-C3-C5-ingressi-DVD-e-retromarcia-/321326245099?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item4ad08964eb

Hvaležen bom za vsak odgovor, ki ima za seboj izkušnje oziroma preverjene informacije. Hvala.

TiTaN

Svetujem, da se ne igraš z ponaredki, da ne bi kdaj kje kaj zagorelo, saj veš poceni 2x kupiš sploh pa ne od kitajcev, poglej kje za original. Pa še to jaz imam NG4 pa ni zaslon na dotik.

MSrougeZX

Mislim da si je uporabnik Fluktur nekaj takega omislil. Imas tudi slike nekje na forumu.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Citat od: TiTaN;192503Svetujem, da se ne igraš z ponaredki, da ne bi kdaj kje kaj zagorelo, saj veš poceni 2x kupiš sploh pa ne od kitajcev, poglej kje za original. Pa še to jaz imam NG4 pa ni zaslon na dotik.

A misliš da ostalo sranje ni iz kitajske kao original? Èe ti ni drago kupi, zmontiraj fertik!

Umberto

Citat od: Xandrej;192538A misliš da ostalo sranje ni iz kitajske kao original?

He he, ta je dobra :argue1:

Umberto

TiTaN

Je tudi to kar imam v citrotih je iz Kitajske, veš pa kaj sem mislil. Èe pa že dr...š razlika med Nike original ali pa ponaredek? No potem ne govori oz piši.

Xandrej

Nike iz vietnama ali kamboðe ali pa iz PRC kire so zdaj po tvoje original?

TiTaN

Svoje sem povedal, če je razumel je prav, če ne pač ne...pa dajva nehat smetit temo.