Problemi s C5 THP

Začel/a andrej.malnar, Oktober 28, 2014, 01:59:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andrej.malnar

V službi imam vozilo C5 1,6 THP avtomatik. (z vso opremo razen start/stop, alarm, kompletno usnje)
Sedaj vem zakaj 1x citroen , nikoli več citroen.
Mašina in menjalnik sta perfekcija. Vse ostalo-tudi vijaki brisalcev-elektronika pa katastrofa.
Za citroen Slovenija in njihovo poprodajno politiko pa ne najdem besed v slabem smilsu.
Še edini, ki se trudijo ohranjati voljo, do imetja tega avta je Avto Merlak-dali so nadomestni avto tudi, ko mi uradno ni pripadal.
Drugače je za citroen vozen vsak avto, da le vžge.

Avto je trenutno star 1 leto in 5 mesecev, 25.000 km.
trenutno imam po 3 mesecih popravila za zadnjo napako (crkovanje elektronike) avto brez priklopljene elektrike za vlečno napravo. Razmišljam, da ga prodam pod ceno, zapeljemo skozi steklo v stavbo na Barjanski... ne vem kaj naj z njim.
Prišel sem do tam da po toliko garancijskih obiskih ne vem več kolikokrat sem bil na servisu itd (najmanj 8x potem sem nehal šteti).
Vlečne naprave ne morem uporabljati, čeprav bi jo mogoče zelo potreboval, zato si sposojam avte od zanancev, če jo potrebujem.
Podjetje je s tem časom in potnimi stroški izgubilo krepko čez 1000 eur, ki jih nikoli ne bo dobilo, če ne bo šlo v tožbo.

Ponavljam, če ste pametni 1 x citroen, NIKOLI VEÈ CITROEN.

StefZ

Hja...

Včlanitev na forum in namen tega pisanje je pa kaj?

Èe bi bil poleg pisanja še link do prodajnega salona kakšne druge "renomirane" znamke bi mogoče še našel kakšen smisel vsega skupaj, tako pa.... :Hammer3:

V kolikor je bil namen "izlit dušo na papir" pa upam, da bo čimveč lastnikov Citroena prebralo tvoj komentar. Mogoče ti bo potem lažje....

Ostali, ki bomo te avte pa še naprej vozili pa verjetno po tem prispevku ne bomo več v miru spali...

garac

@andrej, razumemo tvojo jezo, verjamem, da se pri Merlaku trudijo popraviti napako, nas, ki smo mahnjeni na Citroëne, boš težko prepričal, da naš naslednji avto ne bo citroen.
 Moja sodelavka je enako navdušena, kot ti, nad svojim Bmw...
Ne vem, morda ga probaš še k Jerovšku zapeljati na servis, na forumu ga pač vsi jako hvalijo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andrej.malnar

A tam dajo ponudijo več za avto :)

imel sem citroena bil sem zelo zadovoljen z njim.
Vendar sem šel idiot kupiti novega od takrat se avto stalno kvari.
Èe želite jih kupujte nove ali rabljene in uživajte z njimi.
To je zgolj prijazno opozorilo za vse, ki razmišljajo o menjavi znake.

sulicar

In kaj točno te zajebava?Samo elektronika za priklop ali kaj?Èe te to potem mogoče modul elektronike za priklop...

gigo

Sam citroen pa je še vedno zakon ane druščina. ZAKON!!!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

TiTaN

Imel si pač smolo ravno ti s tem vozilom, meni se je to zgodilo z P206cc in z 520i in kaj čem tudi jaz sem bil jezen, da ne govorim koliko denarja in živcev je šlo. Ne sekiraj se preveč, če si 1K izgubil oz. firma nima smisla jokat. Avto prodaj, ker ti ni usojen in volja, kupiš drugega.

Xandrej

Sicer pa da vidim majstore da nekdo reče: to kupi pa boš mel mir ajde na plan z predlogi... :BigThumbs:

DejanO

Citat od: Xandrej;192512Sicer pa da vidim majstore da nekdo reče: to kupi pa boš mel mir ajde na plan z predlogi... :BigThumbs:

saxo 1.1i GPL
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

superca13

Dober servis je alfa in omega.

xpuser

Vejetno tudi moj zadnji francoz, če bi sedaj kupoval bi novo kio-hyundai navezo.

garac

želim vam srečno in predvsem udobno vožnjo iz Kijami in Hjundajci. Pred nakupom se vseeno pozanimajte o cenah servisov in preberite tudi drobni tisk, recimo razliko med jamstvom in garancijo...
Pa novi Passat je tudi zelo lep voz, priporočam
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Samo nekateri ste pa ser naivni s temi kiami pa hyundaji pa kak te to prodaš sploh? Pa Kaj je to sploh zaen avto kia pa hyundai kaj je takega na teh avtih da greš v trgovino to kupit. Dajte si dopovedat da firma ki dela luči za mercedesa dela luč tudi za kio pa za peugota pravtako motor THP je bil delan s sodelovanjem BMW pa elektronike si citroen ni zmislil pa imajo noter BOSCH ali pa kakršnokoli in ja tudi audi ima bosch pa še kdo. Pa jaz vsakdan gledam avto net in to kronično pa še v žviljenju nisem pogledal kio pa hyundaya pa te rejngle...

dvorjan

Pri hisi je bil vec let Hyundai Getz. Odlicen in neproblematicen avto. Tako da korejcev ni kar tako za odpisati ... Ker pa en primerek ni se reprezentativen, bi bilo neposteno trditi, da se je manj kvaril od ostalih francoskih vozil, ki smo jih in jih se vozimo ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Govorim o neki duši, zgodovini inovativnosti tehniki pa še kaj... To je tak ko da brajdešnico piješ ali pa jagodni izbor. Oboje je vino z obema se naliješ... Meni OSEBNO te znamke ne pomenijo nič. Avto ko pride ven je prekrasen čez 2 leti postaja dolgočasen in nezanimiv.