Pozna kdo tega?

Začel/a Xandrej, Oktober 23, 2014, 09:23:09 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Pa sej lahk obenem še poveš, da ga prodaja tvoj (ex) sodelavec .... Vsaj slikan je pri njemu doma. Edino Žiga je pa tvoj drugi (ex) sodelavec.
OK

LP
Primož

gs nautica

Citroenovc, žal te moram razočarati ampak nepoznam člana foruma ki ga navajaš. Niti ni moj sodelavec ali ex sodelavec kot navajaš. Prosim te da ne govoriš na pamet. Èe te pa kar koli zanima pa se oglasi na pivu, če si ravno iz Višnje Gore.
O avtu pa nebom izgubljal besed saj je tak kot piše v oglasu-odličen.

Lp Žiga

Citroenovc

No avto je fotkan na dvorišču od ModelJt-ovega (ex)sodelavca, ki dela kot prodajalec v Grosuplju. Je res?
Also.
Žiga je pa ime ta drugemu zaposlenemu na taistem servisu v Grosuplju.

Pač očitno nisi isti Žiga - tu sem pa zaj...
OK

LP
Primož

gs nautica

Nevem kdo se skriva pod imenom ModelJt. Niti nepoznam sodelavcev od prodajalca iz Grosuplja. Je res.
Nevem pa kako si lahko tako hitro sklepal in obtožil ModelJt-ja in mene da mi dela "reklamo". Mislim da prehitro sklepaš stvari in vidiš samo nekaj slabega. Dobro pa preprosto spregledaš. Tukaj spada tudi mnenje o znamki Citroen-samo moje osebno mnenje.
Nisem ta Žiga.
Lp

rsm23

No pojdita na "sok" pa se tam zmenita/stepta/karkoli...saj nista tako narazen doma ;)

Kot opazovalec bi rekel, da se v tvojih postih tisti serviser/prodajalec v Grosuplju često omenja in je Citroenovc najbrž iz tega potegnil sklep...

Citroenovc

Daleč od tega, da vidim samo slabo in verjemi, da imam še vedno veliko ljubiteljstvo do dvojnega chevrona. Da je pa pri C5kah absolutno preveč šlamparije - pa pač ostaja zame neizpodbitno dejstvo. Pa da sva si na jasnem - čez mehaniko nimam kaj divje slabega za povedat (če odštejeva polizedelek od FAPa), ker tu so kar doterani. Ampak so pa drobnarije, ki so moteče. Zelo moteče. In če se o tem kaj reče - ne vidim v tem nič napačnega.

Evo, zdaj še grozijo, da bo šla hidravlika pri novem C5 rakom žvižgat. Sva s tvojim očetom na istem bregu, kar se mnenja o temu tiče. Pa sva očitno z vidika tržnikov pri PSA pač manjšina :(

Da pa še malo o tvojem C5 napišem - drži - pri vas doma imate vedno kake lepe primerke Citroenov. Tako da s tega vidika je verjetno tudi dotični čisto OK nakup. Vsekakor boljša izbira od uvoženih zjahančkov.
OK

LP
Primož

Xandrej

Tak naš Fiat se je prodal. in seveda smo rabili hitro drug avto. No v igri so bili na zadnje še samo: C5, insignia, Mondeo

C5 moraš imeti res srečo, da najdeš neki normalen avto ki ima manj proevoženih do 100k... Pa da je naš sploh s kako znano zgodovino mišn imposible...

Insignia je bila prva izbira ampak vse Ok le zadaj nemoreš sedet ker si z glavo v stropu.

Nato je na net prišel Mondeo 1 lastnica, 80K prevoženih. črn titanium izvedba (vse razen navi in xenona), ker je bil starejši letnik 2007 je bila še cena dobra pa se je naš madam v trenutku za mondeota odločila. Avtek je že doma, včeraj sem ga celi dan rihtal, mazanje usnja, kemično čiščenje, žarnice, leplenje tablic, detaljiranje itd itd... Zdaj spomladi ji ga še spoliram pa bo kot iz trgovine... Vglavnem bomo videli aja je pa 2.0 Tdci 140 konjev. 17 col letne gume skoraj nove dunlop sportmax, ter 16 col zimske bridgestone ...

Upam, da bo šlo en čas za vsak dan v Ljubljano in nazaj....

:BigThumbs:

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Hvala.

Ni hotela karavana. ;(

Čojko

Še kakšno fotko dodaj. če kupuješ pod 100 jurjev potem res težko dobiš kaj pametnega.
Jaz pa bom morda enkrat v prihodnosti enega C5 turerja 160 KM exclusive nabavil od lizing hiše iz tujine, znana zgodovina, odličnega, 3 leta starega z do 150 jurji, po možnosti iz italije.

Xandrej

mirchi

Pa poglej laguno. Nikjer znakov obrabe! Pogledas tiste z pol manj pa razpadano. Pol se pa zamislis...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Ko nova je za te kilometre. Volan za 50 preobleces pa je to to.

MSrougeZX

To je to...po kilometrih sodeč jo dosežem tam čez 20let.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil